JURNAL de Chişinău, prietenul copiilor

Am publicat cele mai multe articole despre drepturile copiilor

„Sunteţi un ziar SUPER”, spune un cititor fidel al JURNALULUI de Chişinău. „Ne-au emoţionat foarte mult articolele din cadrul campaniei

«Jurnalul copilului singur acasă», menţionează o mămică ce-şi ţine copilul de mânuţă.

„E posibil ca pe viitor să participăm şi noi la campaniile de Crăciun ale JURNALULUI?”, ne-a întrebat un grup de liceeni. De la mic la mare, sute de vizitatori ai expoziţiei „Mass-media şi drepturile copiilor” s-au apropiat de cortul JURNALULUI în care am expus articolele ai căror protagonişti sunt copii ce s-au pomenit într-o situaţie dificilă.

„Se întâmplă mai rar ca după publicarea unui articol despre un micuţ care se confruntă cu anumite probleme să descoperi altul ce anunţă că acel copil a fost ajutat. Bravo JURNAL de Chişinău!”, exclamă un vizitator al expoziţiei arătând cu degetul spre articolele din cadrul campaniei

JURNAL „Dăruieşte o şansă!”

Organizatorii expoziţiei, Centrul de Investigaţii Jurnalistice, după ce au aruncat o privire spre toate corturile în care reprezentanţii mass-media şi-au expus materiale jurnalistice despre copii, ne-au spus: „Anul acesta, JURNAL de Chişinău are cele mai multe articole. Sunteţi adevăraţi prieteni ai copiilor!”.

Menţionăm că JURNAL de Chişinău şi alte 20 de instituţii media, în cadrul expoziţiei „Mass-media şi drepturile copiilor”, a semnat o declaraţie prin care şi-a asumat respectarea principalelor reguli de scriere în cazul articolelor despre copii.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)