JURNAL de Chişinău lansează campania „FII REPORTERUL STRĂZII TALE!”

Foto: Nadejda Roşcovanu

Campania de informare cu genericul „FII REPORTERUL STRĂZII TALE!” este realizată de ziarul JURNAL de Chişinău pe parcursul lunilor martie-aprilie 2017. Aceasta va conţine mai multe elemente de informare despre starea drumurilor din municipiul Chişinău şi în cele 18 suburbii ale municipiului. Urmăriţi reportaje foto, articole, ştiri, sondaje publicate în JURNAL de Chişinău, dar şi pe site-ul ziarului, jc.md, precum şi în grupul de socializare „Fii reporterul străzii tale!”.

Înscrieţi-vă în grupul de socializare „Fii reporterul străzii tale!” pe Facebook şi participaţi împreună cu noi la discuţii despre starea drumurilor din municipiul Chişinău. Persoane publice responsabile de reparaţia drumurilor (primarii din municipiu şi suburbii, directori de întreprinderi municipale) vor fi invitate la discuţii, pentru a informa locuitorii municipiului Chişinău despre starea drumurilor, străzile în curs de reparaţie, cele care au fost finisate şi calitatea reparaţiei acestor străzi.

Astfel, vă oferim posibilitatea să vă expuneţi opinia, să vă implicaţi activ plasând comentarii şi fotografii referitor la problemele drumurilor publice, iar responsabilii să vă ofere un răspuns.

Sunaţi la telefonul redacţiei 0 22 237645 sau scrieţi-ne mesaje pe pagina de socializare a JURNALULUI de Chişinău de pe Facebook despre problemele cu care vă confruntaţi, trimiteţi-ne fotografii şi înregistrări video cu dovezile pe care le-aţi cules de la faţa locului.

 

 

Această rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului și nu reflectă neapărat poziția Ambasadei.