JURNAL de Chişinău a premiat câştigătorii concursului pentru factorii poştali

În perioada campaniei de abonare pentru anul 2010, JURNAL de Chişinău a organizat un concurs de premii pentru factorii poştali. Cu ocazia celei de-a 10 aniversări, ziarul a oferit participanţilor la concurs 10 premii: un scuter, un frigider, un televizor şi 7 telefoane mobile.
Miercuri, 3 februarie curent, la sediul redacţiei a avut loc ceremonia de premiere a câştigătorilor concursului. Directorul publicaţiei Aureliu Cornescu a mulţumit cordial poştăriţelor, menţionând faptul că datorită efortului acestora ziarul ”Jurnal de Chişinău” a reuşit performanţa de a fi publicaţia de limbă română cu cel mai mare număr de abonaţi din Basarabia.
Marele premiu – scuterul – a fost acordat dnei Aneta Rusu din Risipeni, Făleşti, poştaşul care a perfectat cel mai mare număr de abonamente – 30 de exemplare.
Frigiderul i-a revenit dnei Taisia Şumleanscaia din Săiţi, Căuşeni, care s-a plasat pe locul 2 la perfectarea abonamentelor, cu 17 exemplare.
Televizorul a fost câştigat de către Natalia Lotca din Lipoveni, Cimişlia.
Cele 7 telefoane mobile au fost acordate următoarelor persoane: Larisa Ropot, Ecaterina Popescu, Aurica Untilă, Nadia Griţco, Tatiana Dudnic, Tamara Rusu şi Ana Cotruţă.
”Jurnal de Chişinău” va organiza şi pe viitor concursuri cu premii pentru factorii poştali.