JURNAL de Chişinău a premiat câştigătorii concursului pentru factorii poştali

În perioada campaniei de abonare pentru anul 2010, JURNAL de Chişinău a organizat un concurs de premii pentru factorii poştali. Cu ocazia celei de-a 10 aniversări, ziarul a oferit participanţilor la concurs 10 premii: un scuter, un frigider, un televizor şi 7 telefoane mobile.
Miercuri, 3 februarie curent, la sediul redacţiei a avut loc ceremonia de premiere a câştigătorilor concursului. Directorul publicaţiei Aureliu Cornescu a mulţumit cordial poştăriţelor, menţionând faptul că datorită efortului acestora ziarul ”Jurnal de Chişinău” a reuşit performanţa de a fi publicaţia de limbă română cu cel mai mare număr de abonaţi din Basarabia.
Marele premiu – scuterul – a fost acordat dnei Aneta Rusu din Risipeni, Făleşti, poştaşul care a perfectat cel mai mare număr de abonamente – 30 de exemplare.
Frigiderul i-a revenit dnei Taisia Şumleanscaia din Săiţi, Căuşeni, care s-a plasat pe locul 2 la perfectarea abonamentelor, cu 17 exemplare.
Televizorul a fost câştigat de către Natalia Lotca din Lipoveni, Cimişlia.
Cele 7 telefoane mobile au fost acordate următoarelor persoane: Larisa Ropot, Ecaterina Popescu, Aurica Untilă, Nadia Griţco, Tatiana Dudnic, Tamara Rusu şi Ana Cotruţă.
”Jurnal de Chişinău” va organiza şi pe viitor concursuri cu premii pentru factorii poştali.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)