JURNAL a avut dreptate: Epureanu s-a transferat la Dinamo Moscova!

Jurnal de Chişinău a fost prima publicaţie din R. Moldova care a scris acum trei săptămâni că fundaşul naţionalei, dar şi a celor de la FC Moscova, Alexandru Epureanu, va juca din sezonul viitor la gruparea Dinamo Moscova.
După ce a apărut această informaţie în JURNAL, ulterior preluată de presa din Rusia, preşedintele celor de la FC Moscova, Igor Dimitriev, a declarat că Epureanu va continua şi în sezonul viitor la FC Moscova.

Totuşi, la finele săptămânii trecute, această informaţie a fost confirmată de antrenorul celor de la FC Moscova, Miodrag Bojovic. Acesta a explicat că nu l-a folosit pe Epureanu în ultimul meci din campionatul Rusiei contra celor de la Dinamo Moscova, scor 1-2, pentru că jucătorul moldovean este deja acontat de echipa adversă. „Epureanu deja a semnat un contract cu Dinamo Moscova. Din cauza aceasta, nu l-am folosit în acest meci. Îmi era teamă ca el să nu greşească în favoarea celor de la Dinamo Moscova”, a spus Bojovic.
În cele din urmă, această informaţie a fost confirmată şi de Igor Dimitriev. „Este adevărat că Epureanu va părăsi echipa noastră”, a spus bossul FC Moscova.
Amintim că Alexandru Epureanu, în vârstă de 23 de ani, s-a transferat la Dinamo Moscova pentru patru mil. de euro şi va avea un salariu de aproximativ 1,3 mil. de euro anual. Astfel, Epureanu devine cel mai scump fotbalist moldovean din toate timpurile şi, totodată, cel mai bine plătit.