Juniorii Moldovei au remizat cu cei ai României

Echipa naţională de juniori de până la 19 ani a Moldovei a terminat la egalitate, scor 3-3, partida disputată pe 15 februarie, la Vadul lui Vodă, în compania echipei de juniori până la 18 ani a României.

Tinerii fotbalişti români au dominat începutul de meci, reuşind să marcheze de două ori în primele 12 minute de joc prin dubla atacantului Marius Buia. Elevii lui Sergiu Cleşcenco au reuşit să reducă din handicap, în minutul 16, prin Igor Dima. Partea secundă a debutat la fel de rău pentru tricolorii moldoveni. Aceştia au primit gol la doar trei minute de la reluarea jocului, când Gabi Iancu a trimis direct în poarta lui Andrei Coşelev din opt metri.

Minutul 62 a fost decisiv pentru moldoveni. Căpitanul Vadim Raţă a fost faultat în careul advers, a fost dictată lovitură de la 11 metri. Tot el a şi marcat pentru 2-3. Cinci minute mai târziu, românul Stelian Filip şi-a lăsat echipa în inferioritate după ce a văzut al doilea cartonaş galben. Cu un om în plus pe teren, moldovenii au împins jocul spre poarta românilor şi au reuşit egalarea în minutul 70 prin Maxim Iurcu. (jurnalsportiv.md)