Jumătatea ta

Jumatatea Ta


Văduvă, 53 de ani

Sunt din centrul Moldovei, 53 de ani, văduvă, aş vrea să cunosc un bărbat potrivit vârstei mele, să nu facă abuz de alcool şi să nu fumeze. (319)

Aştept telefonul tău

Sunt din raionul Cahul, doresc să fac cunoştinţă cu o femeie simplă, cu vârsta cuprinsă între 47 şi 57 de ani, pentru căsătorie. (320)

Pentru o relaţie serioasă

Doamnă din zodia Peşti, cumsecade, plăcută, gospodină, cu suflet bun, ar vrea să cunoască un bărbat aşezat, gospodar, pentru o relaţie serioasă. Rog seriozitate. (321)

Să nu mai fiu singură

Doamnă de 51 de ani, 1,65 m, 78 kg, divorţată, fără obligaţii, din r. Sângerei, doreşte să cunoască un bărbat normal, fără vicii, cu credinţă în Dumnezeu. Îmi ţiuie în urechi de singurătate. (322)

Vasile din Drochia

Mă numesc Vasile, r. Drochia, 47 de ani, 1,75 m, divorţat, am loc de muncă şi gospodărie la ţară. Nu fumez şi nu consum băuturi alcoolice. Caut o doamnă de 35-45 de ani, bună la suflet, poate avea copii. (323)

Caut un bărbat responsabil

Am 49 de ani, 1,56 m, studii superioare, serviciu, am casă şi masă, divorţată, copiii sunt la casele lor. Locuiesc într-o suburbie a Chişinăului. Vreau să cunosc un bărbat responsabil, fără vicii şi bun gospodar, pentru căsătorie. (324)

Să aibă cei şapte ani de-acasă

Alina, 58 de ani, 1,68 m, 69 kg, divorţată, independentă, din Chişinău. Este interesată de a cunoaşte un bărbat de 50-60 de ani, preferabil cu studii, cu cei şapte ani de-acasă, fără vicii, să fie obligatoriu din Chişinău sau din suburbii. (325)

Bărbat din nordul republicii

Bărbat de 52 de ani, divorţat, de credinţă creştină ortodoxă, caută o femeie de 43 de ani, care ar putea avea şi un copil mic. Să se mute la el. (326)

Văduv de 66 de ani

Bărbat, 66 de ani, văduv, singuratic, 1,70 m, pensionar din centrul Moldovei, fără alcool şi tutun, cu locuinţă şi asigurat material, doreşte să cunoască o doamnă cu suflet bun, gospodină, să treacă la el cu traiul. Rog seriozitate. (327)