Jumătatea ta

Jumatatea Ta


Un băiat bun îşi caută mireasă

Igor, un tânăr de 37 de ani din Făleşti, 1,65 m, harnic, cumsecade, nu a mai fost căsătorit, îşi caută perechea – o tânără de până la 30-32 de ani, fără copii, serioasă, pentru căsătorie. Ar fi gata să treacă la ea cu traiul. (268)

Să fie femeie cuminte

Sunt un bărbat de 39 de ani din raionul Teleneşti. Am 160 cm, nu beau băuturi alcoolice, nu fumez, nu am fost căsătorit, am casă şi masă. Caut o doamnă de vreo 30-38 de ani, să fie suplă, serioasă şi cuminte. Rog seriozitate. (269)

Un băiat timid visează la perechea sa

Doresc să fac cunoştinţă cu o femeie de 28-33 de ani, să fie bună la suflet, cumsecade, fără vicii. Sunt un bărbat timid de 31 de ani, angajat în câmpul muncii. (270)

Om de creaţie în căutarea muzei

Sunt om de creaţie, dirijor de orchestră, pian, acordeon. Solicit cunoştinţă cu o doamnă (domnişoară) interesată de activitatea mea. (271)

Născut în zodia Balanţei

Am 59 de ani, 1,72 m, uscăţiv, gospodăros, studii medii. Am locuit la sat, dar viaţa m-a adus la oraş, unde muncesc şi trăiesc. Ştiu să muncesc şi să întreţin o gospodărie de la sat. Sunt în căutarea unei femei cumsecade, gospodină, blajină, care e la fel singură. Mai multe detalii despre mine voi oferi la telefon. (272)

Necăsătorit şi cu de toate

Bărbat de 37 de ani, 1,65 m, muncitor, cu casă şi masă la ţară. Este în căutarea unei femei potrivite cu vârsta lui, pentru căsătorie, care să nu aibă copii. (273)

Să fie o doamnă sinceră

Bărbat de 56 de ani, văduv, studii superioare. Doresc să cunosc o doamnă serioasă, sinceră, familistă, căreia îi pot oferi dragoste, respect şi sprijinul meu. Insist să se mute cu traiul la mine. (274)

Caut o doamnă pasionată de muzică

Sunt singur de mulţi ani. Prefer muzica, literatura, natura. Profesez pianul, acordeonul. Solicit cunoştinţă cu o doamnă interesată de activitatea mea. (275)

O femeie serioasă

Îşi caută un bărbat cu vârsta de 40 de ani, care ar putea să aibă şi copii. (276)

La 56 de ani, sunt singur

Şi sunt în căutarea unei femei care să se potrivească vârstei şi firii mele. De dorit să treacă cu traiul la casa mea. Nu consum alcool în exces. (277)

În căutarea fericirii şi a bunei înţelegeri

Am 49 de ani, văduvă, gospodină, preţuiesc sinceritatea. Aş vrea să am alături un bărbat gospodar, care poate avea vârsta până la 60 de ani. Rog seriozitate. (278)

Să fie harnică şi să ne iubim până la adânci bătrâneţi

Mă numesc Vasile, am 47 de ani, 165 cm, angajat în câmpul muncii. Caut o doamnă serioasă, cu casă, să fie harnică şi să ne iubim până la adânci bătrâneţi. Rog ca jumătatea mea să nu fie mai înaltă decât mine şi să aibă 45-47 de ani. (279)

Tânăr de 21 de ani

Îmi caut jumătatea. Am 1,65 m, 78 kg. Nu am fost căsătorit. Locuiesc doar cu mama. Lucrez în calitate de lemnar. Doresc ca fata să aibă vârsta potrivită cu a mea, să fie cumsecade, durdulie. (280)

Doamnă de 45 de ani

Doamnă de 45 de ani solicită cunoştinţă cu un bărbat inteligent, înalt, de până la 50 de ani, să nu facă abuz de alcool şi să nu fumeze, pentru intenţii serioase. Rog seriozitate. (281)

Tânără din Ialoveni

Am 37 de ani şi aş vrea să cunosc un bărbat de aceeaşi vârstă, necăsătorit, care ar putea să treacă cu traiul la mine. (282)

Femeie de 36 de ani

Locuieşte singură şi creşte de una singură un copil. Vrea să cunoască un bărbat pentru a avea o relaţie serioasă bazată pe dragoste şi încredere reciprocă. Să telefoneze bărbaţii care au intenţii serioase. (283)

Să fie o femeie creştină

Am 51 de ani. Sunt singur şi vreau să cunosc o femeie cu vârsta de 40 de ani, creştină, care nu împărtăşeşte alte curente religioase. Să fie o femeie gospodină, curată la suflet, dar nu făţarnică. (284)

Caut gospodar din Floreşti

Să fie văduv, până la 57 de ani, nu mai jos de 1,70 m, să încuie apartamentul şi să vină la sat, pentru a întemeia o relaţie frumoasă şi serioasă. Sunt o femeie serioasă, văduvă, 55 de ani. (285)

Te caut

Vom şti să ne unim gândurile şi inimile noastre în dragoste, să petrecem împreună vieţuirea noastră curată. Să sporim spre tot lucrul bun. Solicit o văduvă, după 50 de ani, pentru a forma un cuplu pentru tot restul vieţii. (286)