Jumătatea ta

Jumatatea Ta


FEMEI

Încă mai sper să întâlnesc un bărbat serios

Doamnă de 63 de ani din Chişinău, liniştită, slăbuţă, casnică, plăcută. Încă mai sper să cunosc un bărbat liniştit, singur, serios, fără obligaţii, fără alcool şi tutun, de 1,70 m, cu locuinţa sa. (304)

Să aibă studii şi să fie responsabil

Sunt domnişoară, locuiesc în centrul republicii, am studii superioare, loc de muncă stabil. Doresc să fac cunoştinţă cu un tânăr de 33-37 de ani, să nu fi fost căsătorit, să aibă studii şi să fie responsabil. (301)

Să avem un viitor frumos

Am 58 de ani, zodia Peşti. Sunt drăguţă. Sinceritatea este o viaţă adevărată, o iubire adevărată, care nu moare niciodată. Îmi doresc şi visez să întâlnesc un gospodar bun la suflet şi înalt. Alte detalii în privat. (288)

Locuiesc şi muncesc la Chişinău

Sunt o femeie de 49 de ani, optimistă, echilibrată. Îmi plac oamenii cu bun-simţ. Vreau să cunosc un bărbat inteligent, cu vârsta cuprinsă între 47 şi 55 de ani, fără probleme materiale. (292)

Sufăr de singurătate

Pensionată, fostă profesoară, copiii îmi sunt departe, nepoţii plecaţi peste hotare, am rămas singură. Singurii prieteni – televizorul şi literatura. Deseori citesc această rubrică, unde toţi vor să-şi unească soarta, eu cred că pentru mine e târziu, însă cred că nu-i interzis să avem mai mulţi cunoscuţi şi prieteni. Aş fi bucuroasă dacă m-ar suna mai multe femei. (295)

Caut un bărbat gospodar

Sunt de la nordul R. Moldova. Am 57 de ani, statură mijlocie, 60 kg, studii superioare, angajată. Solicit cunoştiinţă cu un bărbat inteligent şi gospodar, serios, fără vicii, independent şi doritor de a întemeia o familie. (294)

Îmi doresc un bărbat cuminte

Vreau să fac cunoştinţă cu un bărbat cuminte, să fie înţelegător, să nu consume băuturi alcoolice. Să aibă vârsta cel mult 55 de ani. Am 52 de ani, văduvă, zodia Leu, loc de muncă stabil. (296)

Femeie de la nordul Moldovei

Am 51 de ani, statură medie, angajată în câmpul muncii. Pasiuni: muzica şi artizanatul. Locuiesc la nordul republicii. Solicit cunoştinţă cu un bărbat de până la 56 de ani, întreprinzător, cu studii, angajat, fără vicii. Aş putea trece cu traiul la un bărbat asigurat şi bun la suflet. Să mă contacteze după ora 18.00. (299)

BĂRBAŢI

Caut o doamnă

Bărbat, 42 de ani, 1,80 m, din centrul Moldovei. Doresc să fac cunoştinţă cu o doamnă de până la 42 de ani, să fie blondă şi la fel din centrul Moldovei. (289)

Bărbat de la ţară

Are 1,72 m, 72 kg, nu consumă băuturi alcoolice şi nu fumează. Visul vieţii sale e să-şi găsească o femeie cumsecade, pentru că are casă, e fără copii, angajat în câmpul muncii. (290)

Un bun gospodar

Sunt un bărbat de 42 de ani, 1,70 m înălţime, locuiesc în apropiere de Străşeni. Solicit cunoştinţă cu o femeie care să aibă vârsta până la 38 de ani, să fie bună gospodină, liniştită, cumsecade, pentru a întemeia o familie puternică bazată pe dragoste şi respect. (291)

Bărbat divorţat

Bărbat de 51 de ani, de credinţă creştin ortodoxă puternică. Vrea să cunoască o femeie care poate avea şi un copil, dar care ar mai vrea copii, văduvă, de aceeaşi religie, cu vârsta cuprinsă între 40-45 de ani. (293)

Bărbat cu ochi albaştri

Am 35 de ani, sunt din oraşul Cahul, înălţimea 1,78 m, 70 de kg, studii superioare, masterand, deţin o întreprindere individuală, şaten, ochi albaştri, caut o domnişoară serioasă, pentru o eventuală căsătorie. (297)

Tânăr de 31 de ani

Are 1,72 m, 72 kg, nu consumă băuturi alcoolice şi nu fumează, nu are copii. Visul vieţii sale e să-şi găsească o femeie cumsecade, pentru că are casă şi loc de muncă. (298)

Caut o femeie

Mă numesc Vasile, am 47 de ani, sunt de la nordul republicii. Caut o doamnă cu vârsta cuprinsă între 35 şi 40 de ani. Să fie bună la suflet, poate să aibă şi copii. (300)

Vreau să cunosc o fată serioasă

Bărbat, 32 de ani, din Chişinău, angajat în câmpul muncii. Vreau să cunosc o fată serioasă cu vârsta cuprinsă între 22 şi 35 de ani. Să nu fumeze, să nu facă abuz de alcool şi să nu aibă copii. (302)

Să fie o femeie cu sufletul bun

Sunt un bărbat de vârstă pensionară din centrul Moldovei. Aş vrea să cunosc o femeie cu sufletul bun, cu vârsta până la 60–62 de ani, pentru a forma un cuplu pentru tot restul vieţii. Rog seriozitate. Alte detalii le puteţi afla în cadrul unei discuţii private. (303)

Bărbat de 56 de ani

Un bărbat de 56 de ani, neangajat, ar vrea să cunoască o doamnă cu vârsta de 54–56 de ani. (305)

Aş vrea să cunosc o doamnă

Mă numesc Mihail, sunt din satul Cuhneşti, Glodeni, aş vrea să fac cunoştinţă cu o doamnă cu vârsta de până la 70 de ani, care ar dori să se mute la mine. (306)

Caut o gospodină

Bărbat, văduv, 1,75 m, 75 de ani, 82 kg. Caut o doamnă săracă, poate fi fără locuinţă proprie, cu facultate, inteligentă, nu mai tânără de 60 de ani, care ar dori să-mi fie doamnă, gospodină şi soţie. (307)