JUMĂTATEA TA // INTRĂRI NOI

Happy couple embracing and laughing on the beach

Să mă iubească şi să o iubesc

Sunt Vărsător, de prin părţile Călăraşilor. Îmi caut jumătatea cealaltă a sufletului meu – să mă iubească şi să o iubesc, pentru căsătorie. Femeia să aibă vârsta de 50-56 de ani, să vină la mine cu traiul.

(221)

Flăcău din Ialoveni

Bărbat singuratic, 43 de ani, apicultor din centrul Moldovei, care n-a fost căsătorit niciodată, caută o domnişoară de 35-42 de ani, pentru căsătorie. (222)

Vreau să cunosc o femeie

Mă numesc Ion, am 38 de ani, 177 cm şi sunt din raionul Călăraşi. Vreau să cunosc o femeie de vârsta mea, pentru căsătorie. (223)

Tu vei fi perechea mea

Bărbat de 42 de ani îşi caută perechea. Vrea să cunoască o femeie de aceeaşi vârstă, fără vicii. (224)

Să fie gospodină

Am 46 de ani, 180 m, 80 kg, sunt divorţat, locuiesc în centrul republicii. Sunt angajat în câmpul muncii, nu fumez, nu consum alcool. Doresc să cunosc o femeie gospodină, poate să aibă un copil, pentru a întemeia o familie. (225)

Casă este, doar să fie cumsecade

Lucrătoare medicală la pensie, 67 de ani, 165 cm. Aş dori să întâlnesc un bărbat cumsecade, pentru care se va găsi şi un spaţiu locativ. (226)

Maria, 51 de ani

Am 51 de ani, sunt din Chişinău, angajată, de sine stătătoare, caut un bărbat din Chişinău, să fie cuminte, omenos, pentru a-mi fi un sprijin de nădejde. (227)

Să aibă şi ea casă

Am 64 de ani, sunt văduv de cinci ani, din raionul Soroca. Aş dori să cunosc o doamnă de vârsta mea, să fie gospodină, de la ţară. Am casă de locuit, dar e de dorit să aibă şi ea. (228)

Bărbat divorţat

Bărbat, 53 de ani, 170 cm, 76 kg, zodia Taur, locuieşte în Chişinău, doresc să fac cunoştinţă cu o doamnă de 48-53 de ani, care să fie foarte sinceră, gospodină, să arate foarte bine, ca să întemeiem o căsnicie fericită pentru tot restul vieţii. (229)

Să punem capăt singurătăţii

Mă numesc Maria, am 57 de ani, 157 cm, 68 kg. Locuiesc în suburbia Chişinăului, lucrez în oraş, sunt văduvă. Am gospodărie, suflet bun, exemplară, modestă, cânt în corul bisericesc. Am hotărât să pun capăt singurătăţii, îmi caut jumătatea. (230)

Degeaba am de toate, dacă Ea îmi lipseşte

Sunt un bărbat trecut de vârsta de 50 de ani. Am de toate, dar nu am o femeie deşteaptă şi simpatică alături. De dorit ca femeia să fie din Chişinău. Ea poate avea şi un copil. (231)

Femeie din Glodeni

Am 40 de ani, dar sunt singură, de prin părţile Glodenilor. Vreau să cunosc un bărbat potrivit vârstei mele, de la nordul republicii, care să vrea să-şi aline sufletul cu o femeie decentă. (232)

Să aibă sufletul curat

Am 32 de ani, sunt din Chişinău, nu beau, nu fumez, n-am fost căsătorit. Doresc să cunosc o domnişoară modestă, cuminte, cu credinţă în Dumnezeu, poate fi şi de la ţară, important e să aibă sufletul curat. (233).

Tânără şi încă singură

Am 27 de ani, necăsătorită, studii superioare, una la părinţi. Vreau să cunosc un bărbat tânăr, potrivit vârstei mele, care vrea să întemeieze o familie trainică. (234)

Tânără cu un copil

Îşi caută jumătatea. Cresc de una singură un copil de doi ani. Aş vrea să cunosc un bărbat cumsecade, care să nu consume băuturi alcoolice şi să dorească să întemeieze o familie bună, trainică. Rog seriozitate. (235)

Îmi caut jumătatea

Am 31 de ani, lucrez peste hotarele statului. Sunt în căutarea unei fete tinere, potrivită vârstei mele, cu intenţia de a întemeia o familie trainică. (236)

Femeie de la nordul Moldovei

Am 45 de ani, 180 cm, studii superioare, angajată în câmpul muncii. Solicit cunoştinţă cu un bărbat serios pentru a întemeia o familie. (237)

Unde e femeia care să-mi lumineze casa?

Bărbat inteligent, văduv, locuieşte aproape de Chişinău, caută o femeie inteligentă pentru a-i fi regina vieţii: „Am casă mare şi frumoasă, cu comodităţi ca la oraş, dar de câţiva ani nu mai e femeia care să-mi lumineze casa şi viaţa. Dacă ai ajuns la 50-55 de ani şi eşti încă floare dătătoare de lumină şi dorul tău seamănă cu dorinţa mea, caută-mă la redacţie”. (238)

Veaceslav, 28 de ani

Mă numesc Slavic, am 28 de ani. Vreau să cunosc o domnişoară cu vârsta cuprinsă între 19 şi 30 de ani, poate să aibă şi un copil. Trăiesc singur, nu am părinţi, nu consum alcool, şi vreau să-mi întemeiez o familie trainică. Rog seriozitate. (239)

Să ne potrivim în toate

Am 38 de ani şi sunt în căutarea unei femei potrivite pentru vârsta şi firea mea. Am casă. Sunt invalid de gradul II. (240)

Vreau să cunosc un bărbat de la nordul republicii

Am 61 de ani. Locuiesc singură şi am de toate. Vreau să cunosc un bărbat cu vârsta cuprinsă între 57 şi 61 de ani, care ar putea trece cu traiul la mine. Cu condiţia ca să fie doar de la nordul Moldovei. (241)

Îmi caut norocul la 55 de ani

Sunt singur şi vreau să cunosc o femeie cu vârsta aproape de a mea, care să nu fumeze, să nu bea alcool şi să nu aibă purtări uşoare. (242)

Să nu consume alcool

O doamnă de 39 de ani din centrul Moldovei îşi caută jumătatea. Ar fi de dorit un bărbat care să nu consume alcool. (243)

Irina, 28 de ani

Sunt Irina, am 28 de ani, 1,65 m, zodia Rac, studii superioare, invalid de gr. II. Locuiesc într-un sat din r. Soroca. Doresc să-mi găsesc şi eu perechea, acel unic om de care să-mi leg soarta pentru totdeauna. E obligatoriu să nu fumeze şi să nu consume băuturi alcoolice. (244)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)