Jumătatea Ta 1459 – 1465

Duc dorul unei familii împlinite

Un bărbat de 38 de ani vrea să facă cunoştinţă cu o femeie care poate avea vârsta cuprinsă între 30-40 de ani, care poate avea şi un copil, doi, doar să vrea să întemeieze o familie bună. (1459)

Vreau să cunosc un bărbat cu calităţi deosebite

Am 23 de ani, frumoasă, inteligentă, punctuală. Aş vrea să cunosc un bărbat cu vârsta cuprinsă între 20-45 de ani, din partea de nord a republicii pentru o relaţie serioasă. Consider că merit să am o viaţă fericită şi lipsită de griji. Am un copil din prima căsătorie. Dacă crezi că poţi să-mi oferi o dragoste sinceră şi să mă iubeşti necondiţionat, sună-mă. (1460)

Pentru o viaţă fericită

Pentru a alunga singurătatea, tristeţea şi a întemeia o familie fericită doresc să am alături un bărbat cu suflet mare, inteligent, cinstit, muncitor şi fără vicii. Eu sunt pensionară cu studii superioare, cu credinţă în Dumnezeu, bună la suflet. Vreau să cunosc un bărbat plăcut la chip, agreabil, să nu fumeze şi să nu facă abuz de alcool, un bun creştin de vârstă pensionară. (1461)

Te caut

Aş vrea să cunosc o femeie care-i singură, să aibă studii superioare, inteligentă, frumoasă la chip, cu vârsta cuprinsă între 57-62 de ani. Despre mine prin intermediul telefonului. (1462)

Îmi caut jumătatea

Femeie de 50 de ani, doamnă, 180 cm, 78 kg. Locuiesc la Chişinău, studii superioare, angajată în serviciu. Doresc să cunosc un bărbat pentru crearea unei familii, vârsta 49-55 de ani, asigurat material, angajat în câmpul muncii. (1463)

Vreau să mă însor

Bărbat de 33 de ani, centrul Moldovei este în căutarea unei femei, domnişoare care poate avea şi un copil pentru a întemeia o familie trainică, bazată pe dragoste, respect. (1464)

Bărbat de 57 de ani

Este în căutarea unei femeie potrivită vârstei sale, care ar dori cu timpul să treacă cu traiul la el , la ţară. Detalii la telefoanele lăsate redacţiei JURNALULUI. (1465)