Jumătatea ta: 1446-1456

Bărbat de la ţară îşi caută jumătatea

Am 35 de ani. Caut o femeie cu vârsta între 28-33 de ani, gospodină, de dorit fără copii. (1446)

Femeie de la sudul Moldovei

Am 45 de ani, locuiesc singură, 170 cm. Vreau să întâlnesc un bărbat până la vârsta de 50 de ani, cu care aş forma o relaţie frumoasă şi de lungă durată. Mai multe detalii la numărul de telefon lăsat la adresa redacţiei. (1447)

Bărbat de 52 de ani

Îşi caută o femeie potrivită vârstei sale cu care ar dori să-şi întemeieze o familie. Bărbatul are studii superioare, e asigurat material, fără vicii şi fără obligaţii. Rog seriozitate. (1448)

Trebuie urgent să mă însor!

Am 39 de ani, 175 cm, nu am fost căsătorit niciodată, sunt liber şi asigurat material. Locuiesc la sat. Aş vrea să fac cunoştinţă cu o domnişoară serioasă pentru a întemeia o familie. (1449)

Îmi caut perechea

Am 28 de ani, invalid de gr. II. Sunt singurul la părinţi. Am casă, masă. Aş vrea să cunosc o femeie cu vârsta cuprinsă între 24-28 de ani, care poate avea şi un copil şi ar dori să treacă cu traiul la mine. (1450)

Sper să-mi găsesc jumătatea

Am 44 de ani, 52 kg, 156 cm şi n-am fost niciodată căsătorită. Cu siguranţă că cineva mă caută şi mă aşteaptă. Vreau să găsesc un om cu gânduri bune, deştept, nefumător şi care nu întrebuinţează în exces băuturi alcoolice. Sunt o fire sinceră, cuminte, drăguţă, bună la suflet, harnică şi înţelegătoare. Îmi place sportul şi fac zilnic gimnastică. Iubesc oamenii şi toate fiinţele vii. Aş vrea să cunosc un bărbat cu vârsta 30-47 de ani, liber şi care nu a fost căsătorit niciodată. Să fie sănătos, bărbat adevărat, liniştit, iubitor, respectuos. Cei care nu corespund cerinţelor să nu mă deranjeze. (1451)

Caut dragoste şi fericire

Am 48 de ani, statură medie, studii pedagogice. Sunt în căutarea unui bărbat, fără vicii, cu studii, asigurat material, până la vârsta de 55 de ani, de dorit de la nordul ţării, pentru a întemeia o familie. (1452)

Văduvă de 53 de ani

Aş vrea să întâlnesc un bărbat potrivit vârstei mele, pentru a trăi anii care sunt înainte de vieţuit. De dorit să treacă cu traiul la mine. (1453)

Aştept un telefon de la tine

Am 48 de ani. Doresc să fac cunoştinţă cu o femeie simplă care s-a plictisit de singurătate şi vrea să formeze o familie. Îmi doresc ca femeia pe care o voi găsi să treacă cu traiul la mine. (1454)

Sătul de singurătate

La cei 52 de ani ai mei locuiesc singur. Sunt un bărbat care nu face abuz de alcool, nu fumez. Aş vrea să cunosc o femeie cumsecade care şi-ar dori să întemeieze o familie trainică. (1455)

Bărbat cu casă frumoasă

Am 52 de ani. Sunt divorţat. Doresc să fac cunoştinţă cu o femeie serioasă, gospodină. Locuiesc la ţară, unde am o casă mare şi frumoasă care-mi aparţine. De aceea, dacă femeia doreşte să treacă cu traiul la mine, să mă contacteze. (1456)

The following two tabs change content below.