Jucătoru’: “Olia Tira este o artistă cu suflet mare”

După ce Jucătoru’ şi Olia Tira au lansat o nouă piesă, în mass-media au apărut diferite bârfe despre cei doi. S-a vehiculat că Olia s-a îndrăgostit de altcineva, deşi e logodită, iar despre Jucătoru’, că ar fi înşelat-o pe Dianna Rotaru, singura interpretă cu care a înregistrat câteva piese şi clipuri.

Nimeni nu s-a aşteptat ca Jucătoru’ să cânte în duet cu Olia Tira. „Am hotărât să realizez piesa cu Olia Tira, deoarece abordăm o tematică mai profundă. E o piesă care te înviorează. Iar Olia Tira este o artistă cu suflet mare”, opinează Jucătoru’. Acesta mai spune că i-a fost foarte uşor să lucreze cu Olia şi că ultima şi Dianna Rotaru sunt profesioniste.

„Cu Dianna, am jucat un flirt în clip, iar cu Olia vorbim despre lucruri mai profunde”, menţionează raperul. După Dianna Rotaru şi Olia Tira, vor urma şi alte duete. Cine anume? Veţi afla mai târziu. Jucătoru’ pregăteşte mai multe colaborări, chiar un album la care visează de mult timp.

Olia Tira şi Jucătoru’ au lansat de ceva timp clipul piesei „Doar noi” care prezintă povestea unor îndrăgostiţi ce se ascund de lume. Filmările au avut loc în Crimeea.

În acelaşi timp, Olia Tira a stabilit deja data nunții. Potrivit unor surse, artista şi alesul inimii sale vor face nunta pe 2 mai 2012. Deocamdată, nu vrea să dea detalii despre petrecere. Am aflat doar că nunta va avea loc pe plajă, Olia va purta două rochii – una scurtă şi alta mai lungă. Olia a dezvăluit că la nunta sa nu vor fi prezenţi colegii de breaslă şi nici presa, deoarece va avea loc într-o altă ţară, şi anume în Grecia.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)