Josef Fritzl a vrut să-şi ucidă familia cu acid

Mărturii şocante ies la iveală, din nou, despre cazul austriacului Josef Fritzl (75 de ani). În închisoare, acesta i-a mărturisit unui coleg de celulă că plănuia să îşi ucidă familia cu acid.

„Monstrul din Austria”, aşa cum a fost numit Fritzl, bărbatul care, timp de 24 de ani, şi-a sechestrat fiica şi a violat-o în repetate rânduri şochează din nou. Un tânăr de 19 ani, pe nume Patrick Jakob, care a împărţit celula timp de trei luni cu Fritzl în închisoarea „St. Poelten” din Austria, a povestit pentru tabloidul „The Sun” că monstrul avea un plan cum să scape de familia sa. „Fritzl mi-a spus că se săturase să ducă o viaţă dublă şi că voia să se odihnească. Mi-a povestit că opţiunea cea mai bună pentru a scăpa de ei era să îi omoare şi să îi pună în acid, astfel toate urmele familiei lui secrete ar fi fost distruse şi nimeni nu ar fi aflat nimic despre ororile pe care le-a comis. Avea toate detaliile puse la punct”, a povestit Jakob. Din relaţia incestuoasă dintre Fritzl şi fiica lui, Elizabeth, au rezultat şapte copii, dintre care unul a murit, trei au rămas prizonieri în pivniţă, iar trei au fost crescuţi la suprafaţă de bunica lor, Rosemarie.
Condamnat pentru că şi-a sechestrat şi şi-a violat fiica timp de 24 de ani, Josef Fritzl din Amstetten, Austria, a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce, în urmă cu doi ani, a ieşit la iveală faptul că şi-a sechestrat şi şi-a violat fiica, Elizabeth, timp de 24 de ani.
Ea a devenit captivă la 18 ani, când tatăl ei a rugat-o să îl ajute să care ceva în pivniţă. În momentul în care au ajuns acolo, fata a fost închisă şi nu a văzut lumina zilei mai mult de două decenii. În acel loc, Elizabeth a fost bătută şi violată în mod repetat. În pivniţă a născut şapte copii.