Joacă fotbal, ajută copiii care suferă de boli incurabile!

cupa2015_10gVino și susține echipa ta preferată la cel mai mare turneu de mini-fotbal pentru amatori cu scop nobil!

Cupa HOSPICE Angelus la Fotbal este un eveniment anual organizat cu scopul de a colecta fonduri în beneficiul copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat și cu un prognostic limitat de viață. La această ediție vor participa 28 de echipe, atât reprezentante ale companiilor și organizațiilor naționale și internaționale, cât și echipe de amatori ai fotbalului.

Toți doritorii de a participa la Cupă au format o echipă din cel mult zece persoane și au făcut o donație de minimum două mii lei către Fundația Filantropică HOSPICE Angelus. Toate fondurile colectate în urma evenimentului vor fi direcționate către asigurarea continuității serviciilor de îngrijire paliativă (asistență medicală, socială și psiho-emoțională) oferite gratuit pacienților HOSPICE.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, la ora 9.00, pe strada Mihai Viteazu 17/2, C.S. Real-Succes. Accesul la teren în timpul evenimentului este liber, iar toți doritorii să asiste la meciurile de mini-fotbal de calitate sunt așteptați la turneu!

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijire paliativă din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional copiilor şi adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv și cu un prognostic limitat de viață. În 2015, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

cupa2015_02

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)