EXCLUSIV: “Ilan Shor e bărbatul visurilor mele”

SHOWBIZ // Bătută şi umilită de fostul soţ

Presa din Republica Moldova şi cea din Rusia abundă în ultimele zile de informaţii noi despre nunta anului dintre milionarul moldovean Ilan Shor şi interpreta din Rusia Jasmin. Se ştie deja că nunta va avea loc pe 16 septembrie la Palatul Republicii şi că vor fi prezenţi aproximativ 400 de invitaţi.

Carolina CHIRILESCU

Contactată de JURNAL, Jasmin a recunoscut că se mărită cu moldoveanul Ilan Shor şi că este foarte fericită că a găsit în sfârşit bărbatul visurilor sale. Artista nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că este însărcinată, refuzând să ofere detalii despre viaţa sa personală. Cu toate acestea, presa din Rusia susţine că Jasmin este însărcinată.

Ilan Shor, 24 de ani, este un prosper om de afaceri, iar Jasmin,  33 de ani, este interpretă originară din Daghestan, numele său real este Sara Semendueva.

Cei doi au fost văzuţi pentru prima dată împreună la petrecerea privată a interpretului Alexandru Buinov la Moscova. Relaţia lor a fost ţinută mult timp departe de ochii presei. Ilan Shor deține afaceri în domeniul media, asigurări și duty-free. Prima afacere a deschis-o la 13 ani, în domeniul telefoanelor mobile. La 22 de ani, a fost inclus în topul celor mai influenți oameni ai anului realizat de revista „VIP Magazin”.

În interviurile pentru aceeași revistă, Shor a mărturisit că Moscova este orașul său iubit și că nu se consideră romantic.

A divorţat de soţul ei cu mare scandal

Cântăreaţa are un băiat de 14 ani din prima căsătorie. Acum câţiva ani, a divorţat de soţul ei cu mare scandal. Presa din Rusia a scris de nenumărate ori că soţul său a bătut-o şi a umilit-o. În 2006, a băgat-o în spital cu nasul rupt şi traume cerebrale.

Nunta sa cu fostul soţ a fost stabilită din timp de părinţi, iar Jasmin nu l-a iubit niciodată pe tatăl copilului său, a îndurat chinuri şi umilinţe de dragul părinţilor.

Ilan Shor îşi dedică timpul şi banii acţiunilor de caritate. În luna martie curent, Jasmin a vizitat Republica Moldova pentru a da un concert în fața copiilor din internatele din Chișinău, tot atunci, Ilan a prezentat-o pe viitoarea soție părinților săi. Ilan Shor este patronul clubului de fotbal Milsami-Ursidos Orhei, ocupanta locului patru în clasamentul Diviziei Naţionale.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)