Iubita lui Sergiu Băhăian a abandonat studiile

Jucăria sexuală a interlopului Sergiu Băhăian (arestat preventiv pentru 29 de zile), Cati Onica, deşi avea note mari, a fost exmatriculată pentru că nu s-a prezentat la cursuri.
Cati Onica şi-a început cursurile la Academia de Studii Economice în 2008. Tânăra moldoveancă a intrat pe locurile cu finanţare de la buget destinate cetăţenilor din Republica Moldova. Cu toate acestea, în anul de studii 2008–2009, Cati nu prea a fost pe la şcoală. Singurele examene pe care le-a susţinut au fost cel de „Business to business marketing” şi cel de „Marketing şi Comunicare în Afaceri”, unde a obţinut notele 8 şi 9.
„Nu ştiu multe despre ea, cred că am întâlnit-o la două examene şi atât. Era tot timpul foarte obosită, trasă la faţă şi nu prea vorbea cu noi”, ne-a povestit o colegă care a dorit să rămână anonimă. Nici măcar profesorii nu îşi amintesc foarte multe despre iubita lui Băhăian. „Fata asta figura doar nominal la facultate, nu ştiu dacă am văzut-o vreodată”, ne-a declarat asistentul universitar Anişoara Ristea. La secretariatul Facultăţii de Marketing din cadrul ASE, Cati Onica figurează ca exmatriculată din anul I master în Marketing şi Comunicare în Afaceri din cauza absenţelor.
Românii cer pedeapsa cu moartea

Atrocităţile săvârşite de Sergiu Băhăian i-au şocat pe mulţi români, iar unii dintre ei, cu iniţiativă, cer pedepse mai aspre pentru astfel de fapte. Astfel, pe internet circulă petiţia „Introducerea în codul penal a pedepsei cu moartea”. Documentul semnat de persoane din întreaga ţară solicită ca pedeapsa capitală să fie introdusă pentru cazurile de omor, viol, tâlhărie, terorism, furt şi deturnare de fonduri.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)