Iubita lui Sergiu Băhăian a abandonat studiile

Jucăria sexuală a interlopului Sergiu Băhăian (arestat preventiv pentru 29 de zile), Cati Onica, deşi avea note mari, a fost exmatriculată pentru că nu s-a prezentat la cursuri.
Cati Onica şi-a început cursurile la Academia de Studii Economice în 2008. Tânăra moldoveancă a intrat pe locurile cu finanţare de la buget destinate cetăţenilor din Republica Moldova. Cu toate acestea, în anul de studii 2008–2009, Cati nu prea a fost pe la şcoală. Singurele examene pe care le-a susţinut au fost cel de „Business to business marketing” şi cel de „Marketing şi Comunicare în Afaceri”, unde a obţinut notele 8 şi 9.
„Nu ştiu multe despre ea, cred că am întâlnit-o la două examene şi atât. Era tot timpul foarte obosită, trasă la faţă şi nu prea vorbea cu noi”, ne-a povestit o colegă care a dorit să rămână anonimă. Nici măcar profesorii nu îşi amintesc foarte multe despre iubita lui Băhăian. „Fata asta figura doar nominal la facultate, nu ştiu dacă am văzut-o vreodată”, ne-a declarat asistentul universitar Anişoara Ristea. La secretariatul Facultăţii de Marketing din cadrul ASE, Cati Onica figurează ca exmatriculată din anul I master în Marketing şi Comunicare în Afaceri din cauza absenţelor.
Românii cer pedeapsa cu moartea

Atrocităţile săvârşite de Sergiu Băhăian i-au şocat pe mulţi români, iar unii dintre ei, cu iniţiativă, cer pedepse mai aspre pentru astfel de fapte. Astfel, pe internet circulă petiţia „Introducerea în codul penal a pedepsei cu moartea”. Documentul semnat de persoane din întreaga ţară solicită ca pedeapsa capitală să fie introdusă pentru cazurile de omor, viol, tâlhărie, terorism, furt şi deturnare de fonduri.