Iubita lui Călin Vieru a vrut să se sinucidă!

SCANDAL // Dedesubturile unei relaţii dintre Călin şi Ina Vieru, eşuate după 20 de ani de căsnicie

Ina Vieru, fosta soţie a deputatului Călin Vieru, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Punkt” de la Jurnal TV dedesubturile unei relaţii eşuate după 20 de ani de căsnicie.

Nora poetului Grigore Vieru susţine că s-a căsătorit din dragoste cu Călin şi au dezvoltat împreună afaceri. Au fost soţi, parteneri şi prieteni până în clipa în care în relaţia lor a apărut o a treia persoană – Ecaterina Pimenova. În ianuarie 2009, Călin a decis să divorţeze, iar procesul a durat cinci luni. Astfel, în urma partajării averii, Ina s-a ales cu trei restaurante pe care le administra, iar fiul lui Grigore Vieru – cu cinci cluburi de noapte.

I s-a propus să continuie căsnicia în trei

„Am amintiri foarte frumoase şi plăcute. Am făcut totul împreună, iar după apariţia restaurantelor şi cluburilor ne-am despărţit. Desigur, când trebuia de luat o decizie importantă, o luam împreună. Despre relaţia lui Călin cu o altă femeie am aflat ultima şi am încercat să îmi salvez căsnicia, deoarece am ţinut la el. Am avut încredere mare în Călin. Eram sigură că şi el ţine foarte mult la noi, iar familiei noastre nu i se poate întâmpla una ca asta. Când am aflat, l-am întrebat ce facem pe viitor, deoarece nu accept continuarea unei relaţii în trei ori în patru. Am avut parte şi de o propunere foarte interesantă din partea lui: el are relaţia lui, eu pot s-o am pe a mea, dar căsnicia şi afacerile să le continuăm mai departe. Am rămas şocată!
Timp de doi ani, am avut parte de un adevărat spectacol. Au fost încercări de a se întoarce în familie, după care pleca din nou şi tot aşa mai departe”, a dezvăluit Ina Vieru în cadrul emisiunii „Punkt” de la Jurnal TV.

Mai mult, femeia de afaceri scoate la iveală amănunte incredibile. Ea afirmă că amanta fostului soţ a vrut să îşi pună capăt zilelor în momentul în care a aflat că acesta intenţiona să revină în familie. Tânăra a renunţat la suicid abia după ce mama sa a sunat-o pe Ina Vieru, rugând-o să o sprijine pe Ecaterina şi s-o asigure că anume pe ea o va prefera Călin.

Prima întâlnire pe care au avut-o cele două femei a fost un adevărat spectacol. „Zâna fluturilor” a plâns pe umărul Inei, spunându-i că deputatul liberal democrat a minţit-o tot timpul, că, de fapt, ea este bună şi frumoasă.
Conform dezvăluirilor Inei Vieru, fiul marelui poet a ajutat-o pe amantă să-şi deschidă afacerea cu fluturi exotici. „Călin este un bărbat generos şi romantic. El face cadouri scumpe şi originale”, afirmă fosta soţie.

Şi-a pregătit retragerea

În afară de restaurante şi cluburi, familia Vieru a mai avut de împărţit două loturi de pământ, dar şi un apartament despre care Călin nu vrea să vorbească. „Apartamentul l-a cumpărat pe ascuns, îşi pregătea retragerea. A făcut un pas bine gândit”, declară fosta soţie, adăugând că, dacă n-ar fi fost fiul marelui poet, totul ar fi fost mult mai simplu.

„Pentru a porni litigiul, el a înaintat o reclamaţie, precum că ar fi fost ameninţat de mine şi a cedat ca să nu îl supere pe tatăl său. Toată lumea ştia că tata avea probleme de sănătate, iar mie mi s-a cerut să nu-i zic nimic. El nu ştia că fiul său nu mai locuieşte de un an acasă, că familia lui s-a destrămat. Nu i-am spus, deoarece nu am vrut să îi provoc durere. A ţinut foarte mult la mine, la familia noastră. În vara lui 2008, când a aflat, tata a fost categoric împotriva divorţului nostru. I-a pus condiţia: ori se întoarce în familie, ori va fi renegat. Tata a vrut să rupă relaţiile cu el”, povesteşte Ina Vieru.

O nouă dragoste

La doi ani după ce s-a despărţit de Călin, Ina a întâlnit o nouă dragoste. Ruslan, actualul soţ cu care are şi un copil, a susţinut-o enorm. Mai ales că în timpul sărcinii, Ina era purtată prin judecăţi de fostul soţ. „A fost ruşinos pentru mine. Călin ştia că eu sunt însărcinată în ultimele luni. Şi-a bătut joc de mine chiar ştiind că sunt femeie şi mama copiilor săi. Legea este lege pentru toţi, fie că eşti deputat, fie că eşti cetăţean de rând”, conchide fosta soţie a lui Călin Vieru, dispusă să lupte până la capăt pentru averea agonisită.

Lena Negru

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)