Italienii îl regretă pe Mourinho: „El e în semifinale, Inter nu”!

 


Mourinho e în semifinalele Ligii, Inter nu! După o eliminare incredibilă a celor de la Bayern, italienii au fost scoşi din cursă de Schalke. Italienii îl regretă pe antrenorul Realului: „Mourinho e în semifinale, Inter nu!”, scriu cei de la „Corriere dello sport”. Portughezul le răspunde fanilor: „Voi rămâne interist pe viaţă. Echipa are şanse la campionat şi Cupă”.

„Ciao Inter, adio Europa”, au scris cei de la „Gazzetta dello sport”, în timp ce „Corriere dello sport” notează: „Mourinho e în semifinale, Inter nu”. „Era imposibil ca Inter să se califice după înfrângerea din tur. Nu poţi să câştigi întotdeauna. În anul viitor, Inter poate fi mai puternică, dar şi în acest sezon se poate bate la titlu şi pentru Cupă. Voi fi interist pe viaţă”, a declarat Mourinho după victoria în faţa celor de la Spurs.

Leonardo: Meciul tur ne-a condamnat

„În primul rând, ţin să felicit echipa Schalke 04 care ajunge în semifinalele Ligii Campionilor pentru prima dată în istorie. Îl felicit şi pe Raul, un jucător extraordinar, un exemplu pentru toţi. Consider că echipa mea a crezut şi a încercat totul, dar nu şi-a putut atinge obiectivul. Am crezut în calificare, dar înfrângerea din tur a cântărit prea mult. Putem spune că meciul tur ne-a condamnat”, a spus Leonardo.

Real – Barcelona şi Man. United – Schalke în semifinalele Ligii!

Real Madrid s-a calificat fără niciun fel de problemă în semifinalele Ligii. După 4-0 în tur, „galacticii” au luat în serios şi returul cu Tottenham de la Londra. Cu un joc exact, elevii lui Mourinho au reuşit să câştige şi pe „White Hart Lane”. Ronaldo a înscris în partea secundă singurul gol al partidei şi Real Madrid o va întâlni pe Barcelona: „El Clasico” în semifinalele Ligii Campionilor.

În cea de-a doua semifinală a Ligii se vor întâlni Manchester United-Schalke.

Şahtior şi Chelsea out

Niciuna din cele două echipe învinse în primul tur al sferturilor de finală nu a reuşit să întoarcă rezultatul din tur. Dacă pentru Şahtior calificarea în semifinale era un vis interzis, Chelsea a pierdut şi al doilea meci jucat pe pământ englezesc.
Manchester s-a impus cu 2-1, la finalul unui joc în care Fernando Torres a ajuns la nu mai puţin de 14 ore de fotbal în tricoul „albaştrilor” fără gol.

Golul lui Messi de la Doneţk a încheiat „setul” Barcelonei în faţa unui Mircea Lucescu ghinionist, elevii săi având nenumărate şanse de a marca.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)