Ion Suruceanu va lansa un nou album

Interpretul va lansa în curând, după patru ani de muncă, cel de-al cincilea album, vorba lui Ion Suruceanu, „mai bine mai târziu, decât niciodată”. Vineri, 25 martie, artistul a înregistrat ultima piesă. „Am fost prins în turnee şi concerte, de aceea nu am reuşit să înregistrez albumul mai devreme, sunt mereu plecat din ţară, mă bucur că în sfârşit am reuşit”, spune zâmbind Suruceanu. La cel de-al cincilea album, Ion Suruceanu a colaborat cu compozitorul Alexandru Vdovicenco. Albumul conţine 12 piese, nu are încă o denumire şi urmează să fie lansat oficial la începutul verii.

Olia Tira: „În copilărie, am locuit în diferite ţări”

Olia Tira a avut parte de o copilărie şi adolescenţă frumoase, deoarece a locuit în diverse ţări. „Părinţii mei sunt originari din Floreşti, tatăl meu a fost militar şi, timp de cinci ani, am locuit în Germania, acolo m-am născut, apoi, am stat câţiva ani în Rusia, după care ne-am stabilit la Cahul”, spune artista. Spune că i-a plăcut Germania, acolo a copilărit, dar oricum e mai bine în Moldova, „aici e casa mea”.

Olia şi „Sun Stroke Project” au modificat piesa cu care s-au prezentat la Eurovision în 2010, „Run away”, acum aceasta este cântată în stil latino. Olia şi băieţii din „Sun Stroke Project” au câteva piese noi care vor fi lansate în curând.

C.C.

The following two tabs change content below.