Îngropată de vie în propria grădină

Bătută cu bestialitate, apoi îngropată de vie în propria grădină – aceasta este istoria unei bătrâne de 71 de ani din satul Pârâta, Dubăsari.

Individul a bătut cu bestialitate bătrâna chiar în propria ei casă. La un moment dat, femeia a reuşit să scape de atacator şi să fugă afară. Ajunsă de făptaş în grădină, bătrâna a fost iarăşi bătută până şi-a pierdut cunoştinţa. Crezând că e moartă, bărbatul a târât-o într-o groapă şi a astupat-o cu pământ. Din fericire, femeia şi-a revenit şi a reuşit să iasă din groapă, apoi a alertat medicii din Pârâta, Dubăsari, care au dus-o la spitalul din Criuleni.

Fiind în stare gravă, femeia a fost transportată cu aviaţia sanitară la spitalul de urgenţă din capitală. În prezent, bătrâna se află în secţia de reanimare a Spitalului de Urgenţă din capitală.

„Pacienta a fost adusă în stare gravă cu traumatism asociat, cu traumă cerebrală închisă, contuzie cerebrală, contuzii multiple ale toracelui, plăgi multiple ale corpului şi fracturi ale ambelor antebraţe”, a declarat pentru Jurnal TV medicul ortoped-traumatolog Andrei Mogâldea.

Serviciul de Presă al Ministerului de Interne a confirmat că a fost sesizat despre acest caz şi a iniţiat o cauză penală. Acum forţele de ordine cercetează cazul pentru a trage la răspundere persoana vinovată.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)