Îngerul care s-a transformat în demon

PROXENETISM // Nu voi şti niciodată dacă m-a vrut pentru el sau ca să mă prostituez

M-am gândit să scriu această poveste pentru tineretul din zilele noastre ca să nu treacă cineva prin ce am trecut eu. Am un soţ. Avem o relaţie de patru ani. Nu pot zice că nu avem o relaţie frumoasă, dar problemele din trecut şi certurile şi-au lăsat amprenta asupra căsniciei noastre. Eram prea încăpăţânaţi amândoi şi ne certam foarte des. El era plecat în străinătate şi de aceea ne era greu să menţinem relaţia.

Totuşi suntem şi acum împreună, chiar după atâtea certuri! Dar nu aici vreau să ajung.

Totul a început după ce am plecat în străinătate.

Eu eram într-o ţară, soţul meu – în alta, dar totuşi eram împreună. Acolo am cunoscut un înger. Eu nu ştiam limba lui şi nici el nu ştia limba mea. Treceau clipele şi uitasem că cineva, departe, mă aşteaptă. Chiar dacă nu puteam vorbi destul de mult, ne iubeam. Nu conta că nu ştiam să discutăm. Totul era frumos, râdeam de fiecare dată când eram în preajma lui. Toate s-au întâmplat într-o lună.

În acea perioadă, am uitat de prieteni, de familie.

Deşi nu aveam nici cea mai vagă idee despre viaţa lui, ne iubeam.Vreau să precizez că nu am avut niciun fel de relaţie intimă! Tocmai acest lucru m-a atras. Mi-a respectat dorinţa. Nu ştiu cum a intrat în sufletul meu aşa de repede şi fără să-mi dau seama. Aveam de gând să vin cu el în ţară, să-l prezint părinţilor. Aveam multe planuri.

Peste o lună, a trebuit să vin în Moldova din cauza unor probleme de familie. Dupa câteva zile, m-am întors, dar şi el era plecat în altă ţară. În aceste zile, am aflat că persoana pe care o iubeam aşa de mult era un om fără suflet, ba chiar avea femei la stradă. Refuzam să cred adevărul. Nu puteam concepe aşa ceva. M-am îndepărtat de el şi am reuşit să nu-mi mai fie dor de el. Problema a fost că era supărat foc pe mine deoarece nu mai vroiam să fiu cu el. Din ziua în care a venit acasă, a început tot coşmarul. Era gata să-mi omoare prietenii şi toţi cei care erau lângă mine. Au urmat câteva zile de căutări. Vroiam să plec acasă, dar îmi era frică. Aşa că am plecat la alt apartament, departe de mizeria de acolo. Îmi era greaţă de mine. Mă simţeam oribil. Cum se putea ca acel înger să facă aşa ceva? Dar nu s-a oprit aici. Mă căutau şi el, şi prietenii săi. Eram atât de speriată. Cu ajutorul unor prieteni adevăraţi, am reuşit să ajung cu bine acasă. Am avut multe peripeţii. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat şi nu am ajuns în mizeria de acolo.

Poate îi va fi de folos cuiva povestea mea şi, înainte să se arunce în braţele cuiva, să se gândească că are o familie şi nu ştii niciodată pe cine poţi întâlni şi ce fel de persoană este. Mă mai gândesc la el, dar mă bucur că s-a întâmplat aşa. Nu ştiu ce a vrut de la mine. Nu voi şti niciodată dacă m-a vrut pentru el sau ca să mă prostituez. Acum sunt fericită. Cel care a fost lângă mine cu adevărat a fost soţul meu. M-a iertat şi avem o căsnicie frumoasă. Ne-am maturizat amândoi. Am învăţat să preţuiesc familia şi prietenii adevăraţi. Mi-a luat o săptămână ca să îmi scriu povestea. Nu mai vroiam să-mi amintesc, dar am văzut câte fete au fost în situaţia mea, doar că ele nu au reuşit să scape. Pentru mine, a fost o lecţie de viaţă.

Georgeta din Căuşeni