Indivizii care au stropit-o cu acid pe Taisia Brânză au fost condamnaţi la detenţie pe viaţă

Picture 012

Andrei Zlobin

Magistraţii de la Judecătoria Râşcani i-au condamnat astăzi, 3 iunie, la detenţie pe viaţă pe cei doi indivizi care, în decembrie 2014, au pus la cale omorul Taisiei Brânză din capitală. Sentinţa este cu drept de atac, iar avocatul inculpatului, Veaceslav Marii, a declarat pentru presă că va ataca obligatoriu decizia la Curtea de Apel.

Andrei Zlobin, iubitul fetei, a declarat după pronunţarea sentinţei: „Ia vernusi” („am să mă întorc” – trad. din limba rusă), iar la ieşire a înjurat jurnaliştii. În plus, Andrei Zlobin este obligat prin judecată să plătească o despăgubire morală în valoare de 403 mii de lei fratelui tinerei decedate, Oleg Brânză.

După un an şi jumătate de când durează procesul, mama fetei, Eugenia Brânză, ne-a spus că sufletul său s-a liniştit. „Mă bucur că este dreptate în ţara asta. Aşa persoane ca el nu trebuie să trăiască printre noi. Durerea de mamă nu trece, dar am să mă duc la mormântul fetei să îi spun că am luptat”, ne spune printre lacrimi femeia. Şi unchiul fetei, Ştefan Brânză, le mulţumeşte judecătorilor pentru decizia luată.

Amintim că, întorcându-se acasă la 2 decembrie 2014, Taisia Brânză a fost stropită cu acid sulfuric în timp ce cobora din lift de către amicul iubitului său. În urma leziunilor, Taisia a decedat după câteva ore la spital.

CITIŢI AICI mai multe detalii despre acest caz.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)