Incredibil! Mariana Şura, contaminată cu virusul A(H1N1)

Mariana Şura a fost contaminată cu gripă pandemică. Ieri, interpreta a primit rezultatul analizelor, care i-au confirmat gripa de tip nou.
Artista a răcit acum trei zile, când a mers cu prietenii la o discotecă din capitală. „În prima zi, când am văzut că sunt răcită, am chemat salvarea privată. Mi-au făcut analizele şi mi-au dat un tratament mai uşurel, crezând că am angină. A doua zi însă temperatura s-a ridicat la 39, am luat pastile pentru a scădea temperatura, dar nu m-au ajutat. Am chemat un medic pe care îl cunoşteam, m-a consultat şi mi-a pus diagnosticul de gripă pandemică. Am mers de mai multe ori la discotecă, m-am îmbrăcat mai subţire şi cred că din această cauză am răcit”, ne-a declarat interpreta.
Mariana Şura este ferm convinsă că a fost contaminată cu virusul A/H1N1 la discotecă. De obicei, cântăreaţa şi prezentatoarea tv se deplasează cu maşina proprie, evitând transportul public şi locurile aglomerate. După Revelion, Mariana a suferit o intoxicare. „Cred că, după această intoxicaţie, organismul meu a slăbit şi uite acum m-am ales şi cu gripă. Sincer, mă dor tare oasele, îmi este puţin frică, stau ca pe ace, îmi dau seama că gripa pandemică poate să-mi ia viaţa dacă nu o tratez”, mai spune Mariana Şura.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)