„Închide gura, proasto! V-am spus să tăceți, să nu spuneți nimic!” // O simpatizantă PDM și-a strâns o tovarășă de gât să nu răspundă la întrebările JURNAL TV

O femeie din mulțimea adusă organizat luni, 10 iunie, la Curtea Constituțională s-a pomenit înșfăcată de gât și de gură de o tovarășă de-a sa în momentul în care vorbea cu un reporter JURNAL TV despre transportarea manifestanților de la Strășeni la Chișinău, transmite JURNAL TV.

Întrebată de reporterul Jurnal TV, femeia a recunoscut că au fost aduși de la Strășeni și că un oarecare „domn Oleg”, pe care îl numește „conducătorul”, a organizat transportarea lor.

Faptul că femeia era dispusă să discute cu reporterul JURNAL TV le-a ațâțat pe așa-zisele camarade ale acesteia. Una i-a recomandat să se uite bine pentru ce post de televiziune vorbește.

Altă manifestantă nu a stat mult pe gânduri, a înșfăcat-o pe femeie de gât și i-a astupat gura, strigând: „Zakroi rot!” / „Închide gura!”. „Dacă ești proastă, nu trebuia să vii!”, i-a reproșat alta.

Într-un final, femeia nu a vrut să mai spună nimic. „Vedeți că răcnesc la mine…”, a spus ea.

După ce reporterul s-a retras, femeia care îi astupase gura s-a apropiat și a început să o instruiască pe colega sa: „Ia skazala molceati, nicego ne govoriti!”  / „V-am spus să tăceți, să nu spuneți nimic!”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)