Încă un suspect reţinut pentru dublul asasinat de la Durleşti

Poliţia a arestat un bărbat de 40 de ani căruia i se incriminează că ar fi autorul crimei odioase de la Durleşti din 2011, când au fost împuşcaţi cu sânge rece doi tineri, un băiat de 19 ani şi iubita acestuia de doar 15 ani.

Amintim că anterior oamenii legii au declarat în repetate rânduri că dublul asasinat de la Durleşti şi dublul asasinat de la Ialoveni de acum doi ani ar fi fost comise de mâna aceluiaşi criminal. Cu toate acestea, potrivit procurorului Denis Rotaru, învinuiţi pentru cazul de la Ialoveni sunt doi fraţi, unul dintre care se află în detenţie la Spitalul de Psihiatrie, iar celălalt urmează să fie extrădat din Turcia; iar în cazul de la Durleşti a fost reţinută o a treia persoană, un bărbat de 40 de ani, pe numele căruia la sfârşitul săptămânii trecute a fost emis un mandat de arest pentru 30 de zile. Surse din cadru MAI au declarat că au suficiente indicii pentru a merge pe versiunea că asasinatele sunt săvârşite de aceeaşi persoană: arma utilizată, amprente, scenariul crimei, obiectele sustrase de la victime etc. Mai mult, sursele noastre susţin că asasinul avea şi un ritual la care le supunea pe victimele de gen feminin.

În opinia oamenilor legii, pentru a găsi autorul (autorii) acestor crime au fost făcute peste 500 de percheziţii şi au fost verificate mai mult de 700 de persoane.

I.Z.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)