Încă şase transfugi aderă la Partidul Democrat

Fracţiunea PD creşte ca pe drojdii: Încă şase transfugi aderă la partidul lui Plahotniuc

Încă şase deputaţi transfugi au aderat la fracţiunea PD, este vorba de foştii deputaţi liberal-democraţi: Ion Balan, Petru Ştirbate, Vladimir Hotineanu, Nicolae Juravschi, Nae Simion-Pleşca, Angel Agache. Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, după şedinţa de şedinţa de astăzi a conducerii partidului. Candu a precizat că au participat la şedinţă şi proaspeţii membri, scrie jurnal.md.

„Pe parcursul ultimului an am lucrat foarte bine în majoritatea parlamentară. Ne bucurăm că astăzi s-au alăturat Partidului Democrat şi astfel creşte potenţialul partidului inclusiv în Parlament. Sunt colegi cu care am lucrat cot la cot în ultimul an”, a spus Andrian Candu.  Astfel, de astăzi, fracţiunea PD este formată din 40 de deputaţi şi este cea mai mare din Parlament.

Amintim că, acum o lună, şi cei 14 deputaţi care au părăsit PCRM au anunţat că aderă la democraţi. Deşi s-au poziţionat ca independenţi, în această perioadă, aceştia au susţinut toate iniţiativele majorităţii parlamentare controlate de PD.
The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)

  • Silvia Tătaru

    Încă șase oamnei cu scaun la cap, care nu mai vor să reprezinte un leș politic, un partid corupt și compromis, ci unul cu mari perspective de democratizare a statului.

  • cioban gheorghe

    Toti cei care vor sa conlucreze pentru a dezvolta acest stat trebuie sa procedeze la fel. Imi pare normal de alaturat de echipa care si-a asumat guvernarea. Doar asa, cu eforturi comune va fi posibil de scos tara asta din saracie.

  • Iulian Andrei

    Dacă la timpul lui Filat nu furat miliardul și muncea puntru popor astăzi nu aveam ca acești deputați să adere la PD, Filat, singur e devină că a dezamăgit oamenii.