Imagini cu moldoveanca ce a fost condamnată în Rusia la 16 ani de închisoare

 

ciumacenko1

O cetăţeancă a Republicii Moldova a fost condamnată la 16 ani de închisoare în Rusia pentru o serie de escrocherii, furturi, jafuri şi un omor. Sub motivul acordării de ajutor oamenilor în vârstă, aceasta pătrundea în apartamentele ultimilor şi fura lucruri de valoare. În 2009, femeia a omorât o tânără de 21 de ani în Moscova. Numele său adevărat este Svetlana Ciumacenko, potrivit procuraturii din Rusia.

Femeia se prezenta Оlga. În dosarele deschise pe numele său, figurează cu acest prenume, în timp ce numele său adevărat este Svetlana Ciumacenko, 43 de ani. Este originară din Republica Moldova. În imaginile operative, se vede că îşi ascunde faţa pentru a nu fi recunoscută de victimele sale, în cazul în care ar vedea-o la televizor. Ciumacenko respinge acuzaţiile, declarând că nu ştie articolul în baza căruia a fost arestată.

Anchetatorii o acuză de jaf şi furturi. Camerele de luat de vederi instalate în scările blocurilor arată că aceasta intra cu oameni în vârstă, ajutându-i să ducă diferite sacoşe. În alte cazuri, pentru a intra în apartamentele victimelor sale, ea cerea voie să sune pe cineva urgent, însă odată intrată în interior, îşi îndeplinea „misiunea”.

Una din ultimele sale victime a ajuns în reanimare. Aceasta a fost bătută crunt, ar fi fost omorâtă, spune bătrâna, dacă nu ar fi fost salvată de nepotul său. „Nu am prins hoţul, însă am salvat-o pe bunica”, a relatat nepotul bătrânei de 90 de ani.

Svetlana Ciumacenko a fost arestată în momentul în care şi-a propus ajutorul unei noi pensionare. Potrivit poliţiei, în 2008, femeia a omorât o fată de 21 de ani în scara unui bloc din raionul Perovo, Moscova.

Găseşte aici înregistrări ale camerelor video în care apare condamnata:

The following two tabs change content below.