Ileana Lazariuc, maşină din „curtea” lui tata-socru

Vedeta a schimbat un Porsche Cayenne de 150.000 € pe un Range Rover de 70.000 de euro

Nora miliardarului Ion Ţiriac se răsfaţă în lux. Cu toate acestea, în plină criză financiară, până şi Ileana Lazariuc a mai renunţat la extravaganţe. Astfel, vedeta a schimbat pretenţiosul Porsche Cayenne, de 150.000 de euro, pe un Range Rover, mai „modest”, la jumătate de preţ.

Căsătorită cu Ion Ion Ţiriac, fiul unuia dintre cei mai bogaţi români, Ileana Lazariuc duce o viaţă de huzur. De dragul familiei, vedeta a spus „adio” carierei în showbiz şi s-a dedicat, în totalitate, creşterii celor doi fii ai săi, Alexandru (2 ani) şi Nicola (10 luni).
Acum, apariţiile la emisiuni televizate sau la evenimente mondene au rămas o simplă amintire, iar Ileana nu mai iese decât la cumpărături sau la întâlniri cu prietenele sale. Fotoreporterii „Click!” au surprins-o pe soţia lui Ţiriac jr împreună cu una dintre cele mai apropiate amice, la o cafenea. Se pare că recesiunea se resimte şi în familia Ţiriac, nu de alta, dar Ileana a renunţat la luxosul său Porsche Cayenne, în valoare de 150.000 de euro, care stârnea invidia multor participanţi în trafic.
Cu toate acestea, Ileana încă ţine la etichetă, astfel că acum şi-a achiziţionat un bolid popular printre vedete, un Range Rover, de „doar” 70.000 de euro. Vedeta şi prietena ei au stat la taclale mai bine de două ore, după care soţia lui Ţiriac jr. s-a urcat la volanul maşinii şi a pornit spre apartamentul ei.

Semn că familia Ţiriac a devenit mult mai strânsă la pungă, în perioada crizei financiare, Ion Ion chiar a vândut, în urmă cu două luni, cochetul apartament din Paris. (click.ro)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)