Ilan Şor a fost reţinut pentru 72 de ore. Avocaţii primarului de Orhei: „Clientul nostru a fost surprins”

sor

Omul de afaceri Ilan Şor a fost reţinut pentru 72 de ore într-un dosar de escrocherie în proporţii deosebit de mari. Anunţul a fost făcut de acelaşi procuror, Adriana Beţişor. Potrivit unor surse, acesta ar fi implicat într-un dosar nou. Procurorii vor cere arest pentru primarul de Orhei.

„Este vorba de o altă cauză penală, în care dl Şor are statut de învinuit. Această cauză a fost intentată în baza unor acuzaţii de escrocherie în proporții deosebit de mari și de spălare de bani”, a declarat Beţişor, care a adăugat că va cere arest preventiv pentru 30 de zile.

La rândul lor, avocaţii lui Ilan Şor au declarat: „Credem că aceste acțiuni sunt ilegale. Nu au fost prezentate documente care ar demonstra implicarea dlui Shor. De asemenea, nu au fost prezentate niciun fel de dovezi. Clientul nostru a fost surprins”. Reprezentanţii apărării sunt siguri că judecătorii nu vor accepta demersul procurorilor de arest pentru 30 de zile. „Procuratura se ghidează de emoțiile ale societății”, au menționat avocații.

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)