Ilan Shor şi Jasmin îşi unesc astăzi destinele

PROTIPENDADĂ // Nunta va dura două zile – va începe astăzi la Palatul Republicii şi va continua mâine în afara oraşului

După înregistrarea căsătoriei, Jasmin va purta numele soţului, Shor. Dacă primul copil care se va naşte în familia lor va fi băiat, va purta prenumele Miron, în cinstea tatălui lui Ilan, care a decedat când acesta avea 18 ani.

Carolina CHIRILESCU

Din 14 septembrie la Palatul Republicii, un grup de muncitori alcătuit din 40 de persoane au muncit de zor pentru nunta anului. Rochia miresei a sosit în capitală miercuri seara, iar mirii urmează să vină astăzi cu câteva ore înainte de marele eveniment. Nunta va dura două zile – va începe astăzi la Palatul Republicii şi va continua mâine în afara oraşului, distracţia fiind asigurată de Nelly Ciobanu, Natalia Gordienco şi alţi interpreţi din showbizul moldovenesc.

Deşi în presa din Republica Moldova au apărut mai multe ştiri care anunţau că nunta nu va avea loc la Chişinău şi că nu există nicio relaţie între cei doi, au rămas câteva ore până cei doi îndrăgostiţi îşi vor jura iubire veşnică. Amintim că Jasmin a recunoscut în exclusivitate pentru JURNAL că se mărită cu moldoveanul Ilan Shor. „Ilan este bărbatul visurilor mele”, ne-a comunicat interpreta.

Cu câteva zile înainte de nuntă, Palatul Republicii semăna cu un şantier. Accesul în clădire era interzis, aveau voie să intre doar invitaţii de onoare, angajaţii palatului şi personalul care se ocupă de acest eveniment. Nunta va avea loc la etajul doi unde vor fi amplasate mesele pentru oaspeţi, iar în sala în care îşi ţin şedinţele parlamentarii vor avea loc dansurile, tot aici va fi instalată o scenă de metal pentru artişti. Bucatele vor fi pregătite de un restaurant din Chişinău.

Muncitorii, fiind întrebaţi pentru cine pregătesc sala, ne-au spus că nu ştiu şi că doar îşi fac treaba. Doar un băiat mai vorbăreţ din fire ne-a spus că va avea loc o nuntă mare. „Ştiu că se însoară un milionar de la noi cu o vedetă din Rusia, o să fie nuntă mare şi bogată”, ne spune Ion.

Cerută în căsătorie la Paris

După ce presa a făcut publice diverse detalii din viaţa de cuplu a celor doi, Jasmin a oferit un interviu unei reviste din Rusia în care a povestit despre relaţia sa cu Ilan Shor. A spus că se cunoaşte cu Ilan de un an şi ceva şi că a fost cerută în căsătorie iarna trecută la Paris. „Pe o corabie frumoasă, împodobită toată cu flori, pe jos erau presărate petale de trandafir. În timp ce noi beam şampanie, a început a răsuna piesa favorită a lui Ilan «Je t’aime», iar de sus cădeau trandafiri şi lalele. Atunci Ilan a îngenuncheat şi mi-a spus: «Fii soţia mea», punându-mi pe deget un inel foarte frumos, după care eu, gândindu-mă puţin, am spus «Da»”, povesteşte Jasmin în interviu.

Mireasa a recunoscut că şi-a dorit o nuntă pe insulele Maldive, cu puţini invitaţi, însă Ilan a insistat ca aceasta să aibă loc la Chişinău şi să fie una fastuoasă. Potrivit artistei, cei doi vor continua să trăiască separat – ea, la Moscova, iar Ilan, la Chişinău – şi se vor întâlni în fiecare weekend.

Ilan Shor, 24 de ani, este un prosper om de afaceri din RM, iar Jasmin, 33 de ani, este cântăreaţă originară din Daghestan, numele său real este Sara Sanahimova. Jasmin are un băiat de 14 ani din prima căsătorie. Acum câţiva ani, a divorţat de primul soţ cu mare scandal. Presa din Rusia a scris de nenumărate ori că soţul său a bătut-o şi a umilit-o. În 2006, a băgat-o în spital cu nasul rupt şi traume cerebrale.

Nikolai Baskov: „Jasmin este femeia care merită cel mai bun soţ”

La nuntă vor fi prezenţi 400 de invitaţi, majoritatea din Rusia, primii invitaţi au sosit miercuri seara şi au fost întâmpinaţi regeşte la Aeroportul Internaţional Chişinău. Atunci a fost adusă şi rochia miresei, ţinută ascunsă de ochii presei de un bodyguard. Acesta a fost mereu certat de purtătorul de cuvânt al lui Ilan, deoarece nu ascundea rochia aşa ca nimeni să nu o vadă. Invitaţii vor fi răsfăţaţi de vedete ca Filip Kirkorov, Verka Serdiucika, trupa „Ne para”.

Moderatorul evenimentului va fi vocea de aur a Rusiei, Nikolai Baskov care a spus în una din emisiuni că Jasmin este una din cele mai apropiate prietene ale sale. „Jasmin este femeia care merită cel mai bun soţ. Ea, ca şi mine, a suferit mult în urma primei căsătorii. E una din cele mai bune prietene de-ale mele şi voi fi mereu alături de ea, este o femeie frumoasă, talentată şi o mamă foarte bună”, a spus Nikolai Baskov în cadrul unei emisiuni a unui post tv din Rusia, la care cei doi au cântat o piesă în duet.

Nu se ştie deocamdată cât îi va costa pe miri chiria Palatului Republicii. Potrivit directorului clădirii, contractul încă nu a fost semnat. Conform tarifelor oficiale, sala mare a palatului costă 3500 de lei pentru o oră, iar holul de la etajul doi – 2200 de lei pentru o oră. În total, Ilan Shor va trebui să scoată din buzunar 170.000 de lei. Nu oricine însă poate rezerva sala mare a Palatului Republicii. Pentru asta e nevoie de acceptul Cancelariei de Stat. Evenimentele sunt strict limitate, iar petrecerile private nu se acceptă. De mai mult de zece ani, în sala mare nu s-a făcut nicio nuntă. Acest privilegiu l-au avut doar familiile Stati, Diacov şi Urechean.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)