Igor Cuciuc mai vrea doi copii

Chiar dacă nu mai e în vogă să ai mulţi cumătri, interpretul Igor Cuciuc a dezvăluit că se mândreşte cu cei 30 de cumătri pe care îi are în viaţa reală. Mai mult, artistul a menţionat că nu se opreşte la această cifră şi că atunci când vor apărea următorii doi copii îşi va mai lua vreo 60.

Mă mândresc că am 99 de cumătri, cel puţin în cântec, fiindcă în viaţa reală am mai puţini. Dar urmează să mi-i fac. Pentru cel de-al doilea copil îmi voi lua încă vreo 30 de cumătri, la cel de-al treilea, de asemenea, astfel voi ajunge la cifra din piesă. Alţii se mândresc că au case şi maşini luxoase, dar eu mă mândresc că am cumătri”, a declarat Igor Cuciuc în cadrul emisiunii „Seara Târziu” de la Prime TV. Mai mult, artistul spune că le va cânta o piesă gratuit celor care vor avea 99 de cumătri.

Interpretul a mai dezvăluit că talentul său de a cânta pe la nunţi şi de a face veselie vine din strămoşi. Străbunelul său, Vasile Cuciuc, a fost conocar, de aici vine şi voia bună pe care o transmite Igor Cuciuc tuturor nuntaşilor. „Când merg la părinţii soţiei obişnuiesc să joc cu soacra şi să beau cu socrul”, glumeşte artistul, care este sigur că fetiţa sa, Andreea, i-a moştenit talentul.

După ce a fost lansat videoclipul piesei „Moldoveni, veniţi acasă!”, pentru care a investit 1000 de euro, Igor Cuciuc era sigur că mesajul său nu va trece neobservat pe lângă sufletele moldovenilor de peste hotare. „Sunt sigur că după ce a fost lansat videoclipul, vreo 10% din moldoveni s-au întors sigur. Cel puţin, pentru a mânca mămăligă şi a se tunde”, afirmă el.

D.P.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)