I-a crescut părul că a mâncat spanac

Dezamăgită de medici, Mary Corrigan, de 43 de ani, şi-a creat propriul regim pentru a scăpa de chelie. A fost devastată când a început să-i cadă părul. Nu mai ieşea din casă şi când trebuia neapărat să o facă nu pleca fără o pălărie.

Mamă a trei copii, Mary Corrigan , 43 de ani, a fost la diferite spitale sperând că va găsi tratamentul necesar. Dar niciun doctor nu i-a fost de folos. Alifiile şi unguentele nu dădeau niciun rezultat. Aşa că femeia care fusese în trecut bucătăreasă şi are o diplomă în domeniul nutriţiei s-a hotărât să îşi facă propria reţetă prin care părul să-i crească la loc şi să i se regenereze.

Şi a reuşit! După ce i-au fost făcute analizele medicale, s-a constatat că unul din motivele pentru care i-a căzut părul a fost lipsa fierului din organism. Aşa că femeia şi-a creat propriul regim-minune bazat mai ales pe spanac, leguma cea mai bogată în fier. Acum ea are un păr mai bogat ca niciodată.

Regimul minune:

Mic dejun:

* cereale fortificate cu acid folic;
* o porţie de spanac;
* suc de portocale stoarse.

Prânz:

* un sandviş din pâine graham cu şuncă şi spanac;
* o salată verde cu porumb;

Cină:

* orez cu fructe de mare sau un burger cu spanac;
* o salată cu lăptucă, ardei gras, roşii şi felii de dovleac.

Un spray de 20 de euro i-a acoperit chelia cu păr

Gardianul unei închisori din Marea Britanie şi-a refăcut părul în mod miraculos după ce a folosit un spray de 20 de euro, compus dintr-un extract din petrol.

După ce l-a folosit de 15 ori, pe capul lui John Banks, de 47 de ani, s-au văzut primele rezultate.