Hoţi de profesie

Doi tineri din raionul Criuleni, care, acum două luni, au jefuit circa 2.000 de euro şi un automobil de la o familie din satul Halahora, Briceni, au fost reţinuţi de poliţie şi riscă până la 12 ani de închisoare.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, cei doi tineri, în vârstă de 24 şi 31 de ani, şi-au pus măşti pe cap şi pătruns într-o gospodărie din Halahora, Briceni. Ei au imobilizat stăpânii, i-au bătut, după care au sustras circa 2.000 de euro şi un automobil de model „Vaz 2107”. Automobilul a fost găsit a două zi în autogara din Bălţi.

Poliţia a stabilit că verişorii au mai atacat o familie din satul Caracuşenii Noi, Briceni. Suspecţii s-au înarmat cu răngi de metal şi au intrat în gospodăria unui cetăţean. Ei le-au provocat stăpânilor leziuni corporale, au furat 100 de dolari, 800 de lei şi trei telefoane mobile.

Pentru identificarea şi localizarea jefuitorilor, angajaţii Direcţiei poliţia criminală au organizat filtre, iar după două luni i-au localizat. Audiaţi de oamenii legii, suspecţii şi-au recunoscut vina, menţionând că activitatea lor era condusă de un deţinut care îşi ispăşeşte pedeapsa pentru comiterea de tâlhării. Suspecţii riscă până la 12 ani de închisoare şi o amendă în valoare de la 10.000 la 30.000 de lei.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)