Hoţ căzut de la etajul VI la uşa Madonnei

Şoc pentru Madonna. În timp ce se afla cu iubitul său, Brahim Zaibat, într-un club de noapte din capitala Marii Britanii, un hoţ a căzut de la etajul şase al unui bloc vecin cu casa acesteia. Madonna (52 de ani) a aflat cu stupoare că un hoţ fugărit de poliţie a căzut de la 30 metri înălţime la uşa de la intrarea în vila sa londoneză de 12 milioane de euro.

S-ar fi putut să se trezească subit cu infractorul în cap şi să o ucidă, fiindcă tocmai se afla în capitala britanică pentru câteva zile împreună cu mult mai tânărul său iubit, Brahim Zaibat, în vârstă de 24 de ani. Din fericire, când s-a produs tragedia, cei doi se aflau într-un club de noapte din Londra. În momentul în care s-a aflat că hoţul a căzut de la etajul şase al blocului din vecinătatea vilei, nu se ştia dacă Madonna a văzut sau nu scena îngrozitoare. În prezent, infractorul se zbate între viaţă şi moarte.

Individul s-a căţărat pe un burlan, încercând să se strecoare într-un apartament, dar a alunecat şi s-a prăbuşit în gol.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău