Horoscopul anului 2011

Vine timpul iepurelui alb – un an al păcii şi al liniştii. Toate problemele care nu au fost soluţionate în 2010 se vor rezolva de la sine. Iepurele alb aduce bunăstare familială. Trebuie să acordaţi în mod constant atenţie, grijă şi dragoste celei de-a doua jumătăţi. Merită o atenţie deosebită sănătatea.

Berbec
Motto-ul acestui an: „Cincizeci la cincizeci”. Toţi vă cunosc caracterul hotărât şi tendinţa de realizare a scopurilor. Însă mulţimea de treburi în afaceri ce urmează a fi rezolvate pot provoca frică. Şi toate vor apărea dintr-odată: bunăstarea financiară, relaţiile de afaceri, relaţiile cu a doua jumătate şi chiar propria sănătate. Probabil, va trebui de sacrificat ceva. Indiferent de decizia luată, totul se va stabiliza, veţi fi capabil să ieşiţi în mod adecvat din situaţii dificile, să fiţi mândri de realizările noi. Cu toate acestea, ar trebui să fiţi atenţi la propria sănătate, deoarece starea precară a organismului poate perturba toate planurile.

Taur
Motto-ul acestui an: „De pus punctul pe «i»”. Acest an va pune totul la locul său şi la locul de muncă, şi în relaţia cu cea de-a doua jumătate. Toate acestea nu vor necesita vreun efort deosebit. Fără a realiza acest fapt, iniţiativa de a rezolva problemele va fi preluată de cei din jur. Ceva în comportamentul lor, destul de obişnuit pentru ei, vă va determina să luaţi decizii importante, care vor avea fără îndoială un rol crucial în continuare.

Ca rezultat, spre sfârşitul anului 2011, opinia dvs. despre perspectivele cele mai imediate şi persoanele pe care contaţi se va schimba.

Gemeni
Motto-ul acestui an: „Fericirea constă în muncă”. La începutul noului an, problema numărul unu pentru dvs. va fi axată pe relaţia cu persoana iubită. La serviciu, orice speranţă va depinde de diligenţa dvs. Drept recompense pot fi recunoştinţa şefilor, creşterea în carieră şi soluţionarea tuturor problemelor financiare. E momentul oportun pentru a efectua achiziţii de valoare, cheltuieli financiare.

Rac
Motto-ul acestui an: „Cu capul în nori”. La începutul anului, va apărea o şansă minunată de a găsi un loc de muncă foarte bun. În primăvară, se va părea că sunteţi complet indecis din cauza dorinţelor şi promisiunilor. Însă toate problemele vor putea fi rezolvate în mod corespunzător, în prim-plan se va manifesta iubirea. Vor apărea tot mai multe perspective şi dorinţa de a oficializa relaţia, dar grijile şi emoţiile legate de aceste circumstanţe nu vor dispărea. Trebuie să manifestaţi încredere partenerului dumneavoastră şi să faceţi exact aşa cum vrea el.

Leu
Motto-ul acestui an: „Deloc plictisitor!”. Persoana iubită nu vă va lăsa să vă plictisiţi. E vorba de reparaţie, schimbarea locului de trai, naşterea copiilor, trecerea la un post care nu se potriveşte modului de viaţă al dvs. La un moment dat, vă puteţi confrunta cu apariţia unor îndoieli în ceea ce priveşte sentimentele dvs. Cu toate acestea, totul se va sfârşi curând. Până la sfârşitul anului, se va descoperi că cele planificate de cea de-a doua jumătate nu numai că vor fi acceptabile, dar şi destul de convenabile pentru dvs. Bucură şi starea de sănătate. Pe parcursul întregului an, vă veţi simţi minunat.

Fecioară
Motto-ul acestui an: „Mişcare contrasens”. Perioada în care dorinţele dvs. s-au realizat se apropie de sfârşit. Iarna promite declanşarea unor perturbări puternice. Comportarea celor din jur se poate schimba momentan. Va deveni clar: ei nu sunt aşa cum sunteţi dvs. şi, în plus, nu întotdeauna, sunt dispuşi să se sfătuiască cu dvs. în ceea ce priveşte acţiunile şi faptele lor.

În primul rând, e vorba de partenerul de viaţă. În al doilea rând, aceasta se referă şi la partenerii de afaceri. Copiii, de asemenea, se vor comporta în mod neaşteptat. În acest sens, probabil, va trebui să cedaţi pentru a găsi compromis cu oamenii. Dar asta nu va crea dificultăţi, dimpotrivă, vă va inspira curaj şi forţe.

Balanţă
Motto-ul acestui an: „Totul e în ordine”. Dvs. vă veţi simţi mult mai stabil şi mai sigur. Aceste circumstanţe vor contribui la refacerea relaţiilor cu persoanele apropiate. Toate acestea pot fi însoţite de un anumit sentiment de nemulţumire faţă de sine şi faţă de ceilalţi. Este posibilă apariţia stării de deprimare. Cu toate acestea, spre mijlocul anului, când procesul va lua sfârşit, motive pentru îndoială vor dispărea. În locul lor vor reveni sentimentul de confort şi pace.

Scorpion
Motto-ul acestui an: „Aveţi nevoie mai mult decât alţii de o relaţie de dragoste”. Romanul început anul precedent începe tot mai mult să vă încânte, dar există circumstanţe care nu vă sunt pe plac. De exemplu, v-aţi obişnuit să fiţi independenţi. Nu vă place că partenerul dvs. încearcă să rezolve totul în locul dvs. În relaţia voastră nu este suficientă încrederea. Vor trece două luni şi ea îşi va amplifica proporţiile şi totul se va îmbunătăţi. Nimeni nu promite că sentimentele dvs. vor dura o viaţă, dar şansa de a deveni buni prieteni este destul de mare.

Săgetător
Motto-ul acestui an: „Totul este nou”. Luând în consideraţie noile circumstanţe, devine clar că nu mai este posibil de a comunica la fel ca înainte cu majoritatea oamenilor. Asta vă va provoca doar sentimente de supărare, mâhnire şi iritare interioară. Oricât de dificil ar fi, în relaţia cu cei dragi e necesar să efectuaţi schimbări radicale. Apoi, spre sfârşitul anului, stelele vă promit cucerirea unor noi etape ale carierei dvs., venituri financiare demne, pace, linişte în casa şi viaţa personală.

Capricorn
Motto-ul acestui an: „Fruntea sus!”. Orice persoană are uneori dreptul de a fi posomorât, mai ales în timpul iernii. Dvs. nu sunteţi o excepţie. Nimic nu vă va împiedica să reflectaţi asupra inutilităţii tuturor lucrurilor, singurătăţii fiecărei fiinţe şi alte probleme de acest fel. Cu toate acestea, spre jumătatea anului 2011, mândria proprie şi iniţiativa prietenilor vă vor impune să vă opriţi îmbufnarea. Lumea, în acelaşi timp, va apărea într-o lumină diferită. Vi se vor deschide mai multe perspective, dorinţe şi planuri de viitor.

Vărsător
Motto-ul acestui an: „Pluteşte în aceeaşi direcţie cu curentul”. Aveţi o preocupare mai mare pentru starea portmoneului propriu şi o dorinţă copleşitoare de a prelua controlul asupra situaţiei. În această perioadă, nu veţi avea nevoie să faceţi nimic, relaxaţi-vă şi calmaţi-vă. Acest lucru va deveni clar mai aproape de a doua jumătate a anului. Şi de îndată ce veţi conştientiza asta, totul va reveni pe poziţiile corespunzătoare.

Peşti
Motto-ul acestui an: „Punctul de cotitură”. Începutul primăverii va deveni punctul cel mai critic din acest an. Vine timpul de a transpune în viaţă planurile şi deciziile care s-au copt în ultimii ani. Să vă decideţi în această privinţă este o problemă dificilă, dar nu există altă cale. Începutul anului va fi marcat de schimbări fundamentale în cariera dumneavoastră, în statutul social, în viaţa personală şi relaţiile cu prietenii. În anul care vine pentru dvs. va deveni evident că ceea de ce vă era frică vă determină să fiţi mult mai liberi şi va deschide o serie de noi posibilităţi.