Horia Brenciu înnebunit după basarabence

Interpretul român se pare că a făcut o obsesie pentru fetele moldovence, deoarece de câte ori are ocazia să întâlnească vreo domnişoară de la noi de atâtea ori rămâne măgulit de frumuseţea acestora. De această dată lui Horia i-a atras atenţia interpreta noastră Cristina Croitoru care a participat la show-ul „Vocea României”. Cu toate că nici unul din membrii juriului nu a ales-o pe Cristina, după ce s-au întors Horia Brenciu a rămas fără cuvinte, gesticulând doar şi emanând nişte emoţii feerice. „Vrei să-ţi cânt un cântec? Buleria, buleria, offf fiecare cuvânt al tău Cristina e ca un pumnal pentru mine, înfibgel cât mai tare”, a spus Brenciu după ce s-a întors. Nemaiştiind ce să facă i-a cerut acesteia adresa şi i-a spus că va trece pe la ea. „Doamne, ce fată frumoasă! În general de unde se i-au aşa fete frumoase în Chişinău? Îmi pare rău că nu m-am întors, Cristina este o fată foarte talentată şi nespus de frumoasă.

Dar, am ceva!!! Adresa ei de la Chişinău. Cristina m-a invitat şi cred că vom face coadă la uşa ei”, spunea zâmbind şi nespus de fericit Horia în pauzele de la emisiune. Încântat de vocea şi frumuseţea Cristinei a fost şi Smiley, care i-a spus că va avea un viitor strălucit. Cristina Croitorul este cea de-a două participantă a show-ului „Vocea României”, însă din păcate nu a reuşit să se califice în ce-a de-a doua etapă la fel ca şi colegul său de breaslă Ionel Istrati, care face parte din echipa lui Smiley.

Horia Brenciu este prezentator, producător de spectacole şi evenimente, entertainer, interpret, actor. La 18 ani îşi începe cariera în muzică, cântând la pian în trupa Apropo. În 1993,  ajunge în televiziune ca prezentator al emisiunii „Robingo” difuzată de Televiziunea Publică. Următorii ani i-a petrecut „pe sticlă” prezentând de la emisiuni pentru copii până la matinale şi emisiuni de divertisment. În 2002, Horia Brenciu pune bazele „HB Orchestra”, cea mai complexă orchestră din showbiz-ul românesc.

C.C.