Hartofobul

Batrincea Vlad

Vladimir Batrîncea, deputat PSRM. Foto: parlament.md

Deputatul socialist Vladimir Batrîncea, cel care a rupt harta României Mari în plenul Parlamentului, a fost student al Facultăţii de Istorie şi Filozofie a Universităţii de Stat din Moldova (USM). Chiar dacă nu a absolvit această facultate, pentru că a fost exmatriculat chiar din anul întâi, el se laudă pe internet şi-a făcut studiile la USM.

Vlad Batrîncea a fost înmatriculat la Facultatea de Istorie şi Filozofie a USM în 1999. Potrivit surselor noastre, a fost exmatriculat de la anul întâi, din cauza restanţelor şi absenţelor de la ore. Pe site-ul Parlamentului, deşi ar trebui fie, lipsesc datele din biografia sa, inclusiv cele despre studii. Wikipedia însă îl prezintă ca „politician şi juristdin R. Moldova. Pe acelaşi site, sub fotografia lui Batrîncea se menţionează şi-ar fi făcut studiile la USM şi la Universitatea Slavonă.

Iuri Frunză, decanul Facultăţii de Drept a Universităţii Slavone, ne-a spus Batrîncea a învăţat într-adevăr la această universitate. A absolvit facultatea în 2010. Mai mult, în 2011, a obţinut licenţa de master în drept internaţional! Potrivit declaraţiilor de avere depuse la Comisia Electorală Centrală, Batrîncea nu are maşină şi nici casă. A lucrat secretar al Organizaţiei Teritoriale a PCRM Râşcani şi, după ce a aderat la PSRM, secretar executiv al acestei formaţiuni.

harta rupta de batrancea

Astăzi, tinerii unionişti, membri ai OrganizaţieiOnoare, Demnitate şi Patrie”, vor organiza un flashmob în care vor cere fie traşi la răspundere liderul PSRM Igor Dodon şi deputatul Vlad Batrîncea pentru declaraţiil cu caracter xenofob la adresa României şi a cetăţenilor R. Moldova.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)