Hagi a bătut palma cu başkanii, pleacă de la Galata!

Incertitudinea din jurul lui Hagi e pe cale să se spulbere. Se pare că „Regele” ar fi ajuns la un acord cu şefii Galatei în privinţa încetării contractului. Discuţiile s-au prelungit pentru că părţile nu se înţeleseseră asupra compensaţiilor pe care urmează să le primească antrenorul.

Potrivit impresarului Ioan Becali, Hagi va avea o discuţie cu şefii echipei. „Vom avea o întâlnire decisivă cu conducerea clubului unde vom discuta despre situaţia lui Gică. Până atunci, el rămâne antrenor, zilele acestea chiar va avea un amical. Nu este ca în cazul lui Rijkaard care a fost dat afară şi apoi aştepta banii. Hagi este de-al casei, ei trebuie să se înţeleagă, plecarea lui de la Galatasaray se poate face doar cu acordul ambelor părţi”, a spus Becali la GSP TV.

Conform angajamentului semnat astă-toamnă, Hagi ar fi trebuit să primească 1,7 milioane de euro în cazul în care va fi demis. Negocierile din ultimele zile s-au încheiat cu o învoială între tehnician şi club, iar Galata îi va plăti lui Hagi o sumă mai mică, în jur de un milion de euro.

Totul va fi oficializat în primele zile ale săptămânii viitoare, pentru că duminică este o şedinţă în care se va analiza raportul financiar anual. După 26 de etape, Galatasaray este pe locul 11, cu doar 33 de puncte.