Green le-a cerut scuze englezilor pentru gafa de la meciul cu SUA

Portarul naţionalei Angliei Robert Green le-a cerut scuze conaţionalilor săi, duminică, pentru gafa de la meciul cu SUA, scor 1-1, din grupa C a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

„La pauză, le-am cerut scuze coechipierilor mei. Le cer scuze şi celor câteva milioane de persoane de acasă”, a spus Green, care a jucat golf împreună cu colegii săi, duminică, în apropiere de cantonamentul din Phokeng.
Robert Green a precizat că îşi doreşte foarte mult să mai fie folosit de selecţionerul Fabio Capello. „Îmi doresc cu disperare să joc. Vreau să disput toate meciurile posibile”, a adăugat el, care a refuzat să considere responsabilă pentru „oribila eroare” controversata minge folosită la CM.

Reprezentativa Angliei a remizat, sâmbătă, scor 1-1, în faţa echipei Statelor Unite ale Americii în primul meci din Grupa C a Cupei Mondiale din Africa de Sud, disputat pe stadionul Royal Bafokeng din Rustenburg. Golurile au fost marcate de Gerrard ‘4, pentru Anglia, respectiv Dempsey ’40, pentru SUA, fotbalistul american profitând de o eroare a portarului Green, care a scăpat în plasă balonul şutat de la aproximativ 25 de metri.