Gheorghe Zamfir se însoară la anu’!

MARIAJ // Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca vor fi năşiţi de un cuplu de basarabeni

Vestea că Gheorghe Zamfir (69 de ani) divorţează nu a surprins pe nimeni, mai ales că maestrul şi soţia lui, franţuzoaica Marie Noelle, erau despărţiţi de peste 15 ani. Culmea e că naistul se pregăteşte din nou de nuntă.

Aleasa lui Gheorghe Zamfir nu e Gina Tănase, fosta lui elevă, aşa cum s-a zvonit până acum, ci interpreta Nicoleta Beca, cu care instrumentistul are o relaţie de aproape doi ani. Aceasta are doar 25 de ani, însă i-a picat cu tronc maestrului, care a stabilit deja data nunţii: 6 aprilie 2011. E exact ziua în care Zamfir împlineşte 70 de ani, iar naistul speră că de data asta va fi cu noroc.

S-au cunoscut la o emisiune TV

Zamfir şi Beca s-au cunoscut în urmă cu două veri, la o emisiune tv, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Naistul, care abia îşi încheiase relaţia cu Gina Tănase, pentru care, de asemenea, încercase să divorţeze de actuala nevastă, a luat-o imediat pe Nicoleta sub aripa lui ocrotitoare .
Relaţia lor a trecut printr-un moment delicat în urmă cu un an, însă cei doi au reuşit să-l depăşească. Nunta dintre Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca ar putea avea loc la Gioagiu, judeţul Cluj. Mirii vor fi năşiţi de un cuplu de basarabeni.

Naşul de la Chişinău: „Important lui să-i fie bine!”

Contactat de „apropo”, Vladimir Vreme, patronul restaurantului „Roata Vremii” şi cel care urmează să îi fie naş maestrului Zamfir, ne-a declarat că nu a aflat de procesul de divorţ al prietenului său, dar speră că, în curând, se vor revedea la Chişinău şi vor avea timp suficient pentru discuţii. „La telefon nu îmi permit să îl întreb tot ce aş vrea. E suficient să ştiu că totul e bine – nu intru în detalii de acest gen când discut cu maestrul. Eu sunt onorat să îi fiu naş, indiferent cu cine s-ar însura, cu actuala sau cu fosta iubită, important e ca lui să îi fie bine. Maestrul merită o femeie bună lângă el”, ne-a declarat Vladimir Vreme.

Omul de afaceri ne-a dezvăluit că îl admiră atât de mult pe Gheorghe Zamfir încât şi-a construit restaurantul pe muzica celebrului naist. „Au fost perioade bune şi grele, dar muzica lui îmi dădea forţe să depăşesc orice problemă, mă umplea de optimism”, spune Vreme. Mai mult, pe 17 iulie, Vladimir Vreme urmează să îşi sfinţească localul, iar invitatul de onoare va fi, evident, viitorul său fin, pe care îl aşteaptă cu plăcinte şi un pahar de vin bun.

Sursa: libertatea.ro
Vlad VASILCOV

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)