Gheorghe Urschi, supărat

Umoristul Gheorghe Urschi este foarte supărat că la una din televiziunile locale s-a menţionat, în cadrul a câteva emisiuni, că nu avem umorişti.

După externare, artistul spune că se simte mai bine, numai că nu are voie să se atingă de mâncăruri grase şi pipărate. Acesta a fost internat acum două luni cu pancreatită. Fiind mai mult pe acasă şi privind televizorul, a auzit la una din televiziunile locale spunându-se că, în Republica Moldova, nu există niciun umorist. „Stau şi mă gândesc la ce dracu m-am mai născut, dacă nu avem umorişti”, spune Gheorghe Urschi.

 

Artistul nu a luat în serios aceste declaraţii şi spune că îi este destul că jumătate din veac l-a dedicat umorului. „Mă bucură faptul că oamenii mă cheamă la diverse petreceri, asta înseamnă că nu mi-am pierdut încă simţul umorului. În Moldova, umorul a fost ceva instantaneu, toate se iau din viaţă”, menţionează umoristul.

Are profil pe Facebook

Gheorghe Urschi are profil pe Facebook şi peste 1000 de prieteni. Acest lucru demonstrează că are mulţi fani. A confirmat că are pagină pe această reţea de socializare, dar nu ştie cine o administrează. „Da, am auzit şi eu că sunt pe… cum îi spuneţi voi, dar nu eu am făcut-o. Cum? Am peste 1000 de prieteni? Atunci, mă iubeşte lumea. Ce sunt mai mulţi: bărbaţi sau femei? Mie îmi plac doamnele”, glumeşte Gheorghe Urschi.

Sunt sigură că umoristul va avea, în câteva săptămâni, cu o mie de prieteni mai mult, deoarece săptămâna trecută erau doar 600, iar zilele acestea – mai mult de o mie.

C.C.

The following two tabs change content below.