Gheorghe Ţopa, iubit de socri

„Tata-socru este un mare gospodar, are de toate”

Interpretul este norocos că are nişte socri iubitori, care îi satisfac mereu toate poftele şi, de câte ori le calcă pragul, îl primesc ca pe un oaspete de cinste. Tradiţionalist din fire, Gheorghe a vrut ca de pe masa de Paşti să nu-i lipsească mielul şi a mers la tata-socru, la Nisporeni.

Carolina CHIRILESCU

Însoţit de un post de televiziune, cântăreţul şi-a ales mielul, însă nu l-a sacrificat, îl păstrează pentru Sfântul Gheorghe. Ţopa este cel mai iubit dintre cei trei gineri ai familiei Chicu. La rândul său, Gheorghe Ţopa are numai cuvinte de laudă pentru socrii săi. „Tata-socru este un mare gospodar, are de toate. Ce-i drept, mergem mai des la sărbători, când trebuie să luăm câte un miel, dar la ajutor nu prea, găsim întotdeauna diverse motive, suntem trei gineri, dar niciunuia nu-i place munca la pământ”, spune zâmbind cântăreţul.

Afacerea familiei Ţopa, un salon de frumuseţe

Pe lângă muzică, Gheorghe Ţopa, împreună cu familia, şi-a deschis un salon de frumuseţe. Aici muncesc toţi membrii familiei, mai puţin, interpretul, care merge la salon doar pentru anumite servicii. „Cel mai mult îmi place pedichiura şi masajul”, remarcă Gheorghe.

Salonul de frumuseţe este o afacere profitabilă, aici lucrează fiul cel mai mic al interpretului (frizer) şi soţia sa, care se ocupă de tratamentele cosmetice.

Gheorghe Ţopa este om de afaceri de mulţi ani, dar criza economică i-a dat mari bătăi de cap. „Barul meu nu-mi mai aducea profit, de aceea l-am dat în arendă unui cunoscut. Şi în domeniul construcţiilor mi-am încercat norocul, am investit mai mulţi bani şi nu i-am putut recupera, sper ca afacerea cu salonul să meargă bine”, menţionează omul de afaceri.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)