Geta Burlacu: „Sunt o nebunatică, dar am noroc de un soţ liniştit şi cumpătat”

SHOWBIZ // Interpreta Geta Burlacu e o femeie împlinită şi fericită, are doi copii şi un soţ minunat, care îi este alături şi ştie cum să o liniştească

Mamă a doi copii, soţie, interpretă şi femeie vulcanică, Geta Burlacu se numără printre puţinele femei care au găsit reţeta fericirii adevărate. Are doi copii, o fetiţă, Elvira, şi un băiat, Sebastian, care sunt sensul vieţii sale. Pe lângă această mare fericire, Geta îl are alături pe actualul soţ, trompetistul Petru Haruţă, care găseşte mereu soluţii pentru toate neplăcerile prin care trece interpreta în viaţa de zi cu zi. „Sunt o nebunatică, dar am noroc de un soţ liniştit şi cumpătat, care are răbdare şi ştie cum să mă liniştească de atâtea ori când am probleme”, a spus interpreta într-o emisiune televizată.

Liliana LUPU

Cei doi se cunosc de mult timp, însă Geta l-a cunoscut mai bine la sfârşitul anului 2006. În acel timp, mergea în turneu alături de legendara trupă din Cuba „Buena Vista”. Gurile rele spun că Petru stă în umbra Getei şi profită de faptul că soţia sa este o femeie cunoscută şi apreciată. Acest lucru nu este adevărat, Petru, pe lângă faptul că este tată şi soţ bun, mai este şi foarte talentat.

Petru Haruţă, originar din Cimişlia, e profesor la două facultăţi la Academia de Teatru, Muzică şi Arte Plastice, predă trompeta şi jazzul.

Pe lângă meseria de profesor, Petru colaborează cu trupa „Gândul Mâţei” şi Alex Calancea. „Am imprimat de curând un album cu „Gândul Mâţei” care va apărea în toamna asta, nu fac parte din trupă, îl înlocuiesc pe unul dintre membri, mi-a plăcut să lucrez cu aceşti băieţi”, menţionează Haruţă.

„De când l-am cunoscut pe Petru, port rochii”

Un lucru despre care nu vrea să discute este eşecul de la Eurovision din 2008, când nu a trecut în finală. Comentariile răutăcioase la adresa sa au făcut-o să treacă mai greu peste această situaţie. Salvarea a venit din nou de la soţul său. „Petru a fost şi mama, şi perna, şi jacheta mea atunci, a fost cel care m-a salvat din acele momente. Pot spune că din această experienţă am învăţat să trec peste orice, sunt mai puternică”, menţionează cântăreaţa.

Până a-l cunoaşte pe Petru, Geta nu purta rochii, avea un stil vestimentar mai bărbătesc. „Nu am o siluetă perfectă, dar mă simt bine aşa, mai ales că soţul meu mă place aşa cum sunt. De când îl cunosc pe Petru, am început să port rochii, când m-a văzut prima oară în rochie mi-a spus că îmi stă foarte bine şi de atunci rochiile fac parte din viaţa mea”, declară Geta. Pe lângă rochii, este pasionată şi de accesoriile hand-made.

Are o colecţie bogată adusă din diferite ţări, pe unele le-a cumpărat, pe altele le-a primit în dar. „Cu multe, multe mărgele mă simt sigură pe mine, şi accesoriile mele sunt atât de colorate ca piesele pe care le cânt”, adaugă artista. Geta a înregistrat de curând o piesă nouă, „Someone”, despre care spune că nu va fi înţeleasă de toată lumea, dar ştie sigur că îşi va găsi un loc aparte în inima fanilor săi.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)