Geta Burlacu s-a căsătorit!

Geta Burlacu s-a căsătorit cu iubitul ei, Petru Haruţa, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. La ceremonie au participat şi copiii interpretei, Elvira şi Sebastian.
Interpreta i-a spus „DA” iubitului său, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în timpul petrecerii de la Shopping MallDova! Din păcate, vedeta s-a căsătorit doar pentru o zi cu trompetistul Petru Haruţa. Interpreta a deschis biroul „Sfântul Valentin” din incinta mall-ului, unde s-au oficiat căsătorii valabile 24 de ore. Ea nu a rezistat tentaţiei de a-şi uni destinul chiar şi pentru o zi cu iubitul său, alăturându-se celor peste 1.000 de cupluri care s-au căsătorit în acea zi. Acestea au primit din partea organizatorilor certificate de căsătorie, precum şi premii: certificate de cumpărături şi cine romantice la restaurantele din Shopping MallDova.
Geta Burlacu şi Petru Haruţa au avut planuri de nuntă pe 31 decembrie 2009, zi cu semnificaţie specială pentru ei, însă birocraţia le-a dat planurile peste cap. „Într-adevăr, am vrut să ne căsătorim oficial în ultima zi a anului, dar ne-am adresat la biroul de stare civilă prea târziu. Ne-au anunţat că trebuia să venim cu o lună înainte. Acum suntem nevoiţi să aşteptăm 31 decembrie 2010, pentru că doar în această zi vrem să ne oficiem căsătoria”, ne-a declarat Geta Burlacu. Ea îşi doreşte o nuntă spectaculoasă, cu toţi prietenii.
Şi pentru că Shopping MallDova şi-a obişnuit vizitatorii ca de fiecare sărbătoare să le ofere momente inedite, nu putea face excepţie nici această zi atât de specială pentru cei îndrăgostiţi. Peste 5.000 de inimioare au fost atârnate de „Copacul Iubirii”. Oaspeţii mall-ului au fost întâmpinaţi cu ciocolate, prăjituri, cafele, bomboniere, flori, buchete din fructe, felicitări şi bijuterii handmade.
Alina GUŢU
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)