Gerrard & Co sunt însoţiţi de patru poliţişti de la Scotland Yard

Naţionala Angliei a sosit ieri la Chişinău în jurul orei 15.40, iar la 16.10, erau deja la hotelul în care sunt cazaţi. Primul din autocar a ieşit antrenorul Roy Hodgson, urmat de căpitanul echipei Steven Gerrard. Fotbalistul a intrat în hotel foarte bine dispus şi, după ce s-a salutat cu un oficial al Asociaţiei engleze de Fotbal, a intrat grăbit în clădire. Ulterior, acesta a declarat la conferinţa de presă că niciunul dintre coechipierii săi nu crede că vor avea un meci uşor la Chişinău şi că vor trata cu tot respectul naţionala de fotbal a Republicii Moldova.

 

Fotbaliştii englezi sunt însoţiţi în RM de patru poliţişti de la Scotland Yard, doi dintre care sunt îmbrăcaţi în uniformele lor. Ultimii au fost o adevărată atracţie pentru unii suporteri moldoveni, care au făcut poze cu ei. Cei patru poliţişti vor fi şi în tribunele stadionului „Zimbru” pentru a nu admite ca cei circa 2000 de fani englezi care au venit la Chişinău să nu comită acte de huliganism sau să fie agresaţi de suporterii locali.

 

Cei doi poliţişti cred că naţionala lui Hodgson va câştiga cu scorul de 2-0 în această seară în faţa tricolorilor. (V.H.)