George Clooney se teme de arme

Actorul american George Clooney a mărturisit că se teme de arme, deşi le utilizează frecvent în filmele în care joacă, informează femalefirst.co.uk.

Actorul în vârstă de 49 de ani s-a obişnuit să mânuiască arme de foc atât în filme, cât şi în viaţa reală, dar spune că nu se simte confortabil în preajma lor.

„Pistoale, puşti – ceva înfricoşător în legătură cu ele, deşi am crescut cu acestea în Kentucky şi deşi le-am folosit mult în filmele mele”, a spus Clooney.

Starul a mai mărturisit că nu îi este frică de bătrâneţe sau de faptul că nu va mai fi la fel de chipeş, pentru că, îmbătrânind, i se vor oferi mult mai multe roluri diverse.

Explicând de ce nu a devenit unul dintre actorii axaţi numai pe un anumit tip de rol, Clooney a declarat pentru ziarul german „Sueddeutsche Zeitung”: „E din cauza insuccesului? Nu, pe bune. Dacă ai atât de mult succes într-un anumit rol sau gen, rişti să ţi se ofere numai acel tip de rol. Până acum, am avut noroc în moderaţie”, a spus acesta.

„Bineînţeles, nu mi se mai oferă roluri de erou romantic atât de des, dar la vârsta mea am parte din ce în ce mai mult de roluri de compoziţie.”