George Clooney, martor în dosarul Berlusconi


Actorul american George Clooney figurează pe lista martorilor în procesul intentat premierului italian pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră. Apărarea lui Berlusconi a întocmit o listă cu 78 de persoane celebre care ar urma să fie citate în instanţă ca martori.

Clooney a declarat că nu ştie ce ar putea mărturisi în favoarea lui Berlusconi, deoarece l-a văzut o singură dată, la o petrecere. Avocaţii premierului Italiei, Silvio Berlusconi, l-au propus ca martor pe actorul american George Clooney în procesul supranumit de presă „Rubygate”.

 

În acest dosar, Berlusconi este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. George Clooney a nimerit în lista apărării după ce modelul de origine marocană, Ruby, a declarat că l-a văzut la o petrecere dată la vila premierului italian. O nouă şedinţă în acest proces urmează să aibă loc pe 6 aprilie, iar Clooney şi iubita sa, actriţa italiană Elisabetta Canalis, sunt deja în vizorul presei.

 

Actorul a declarat că i se pare ciudat că se află pe lista martorilor, deoarece s-a întâlnit cu Berlusconi doar o singură dată. Pe listă figurează şi fotbalistul Cristiano Ronaldo, după ce tânăra marocană a afirmat că a primit 4.000 de euro de la fotbalist pentru a petrece noaptea cu ea.

 

Premierul italian Silvio Berlusconi figurează într-un dosar în care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale contra plată cu tânăra de origine marocană, Ruby, pe când aceasta avea 17 ani. Ruby îl apără pe premier şi susţine că acesta nu a plătit-o.