Gazeta de perete a casei de nebuni: Comuniştii au îndoieli

Vladimir Voronin, preşedinte PCRM: “Astăzi, Partidul Comuniştilor anunţă trecerea de la apărarea strategică la atacul decisiv şi declară mobilizare totală înaintea alegerilor. Nu mai este un secret pentru nimeni că cei care au preluat puterea sunt nişte gangsteri, înarmaţi cu o singură ideologie: să-şi vândă ţara, pământul, poporul.

Problema nu este numai că mafioţii, escrocii şi infractorii s-au întors în R.Moldova, în oraşele noastre, în raioanele şi satele noastre. Totul este mult mai profund. Acest grup de foşti contrabandişti ignoră Constituţia.

Reunindu-se, devenind puternici, ei încalcă toate normele şi regulamentele scrise şi permit lucruri care erau de neimaginat în urmă cu şase luni. Noile autorităţi vor să unească ţara cu România, iar atunci nu vor mai avea nevoie de Constituţie, Cod Civil sau presă independentă – Bucureştiul le are pe toate. În anul în care se aniversează 65 de ani de la Marea Victorie, ei aduc o blasfemie înfiinţând o comisie de anchetă a regimului comunist. Ei ştiu, simt, tremură de frică, pe măsură ce înţeleg că acesta va fi anul în care Partidul Comunist le va da o lovitură decisivă la alegerile anticipate. De aceea, credincioşi logicii lor primitive, ei încearcă să scape de singurul jucător politic serios care reprezintă interesele întregii naţiuni. Dar noi ştim cu toţii: nu vor reuşi!” (Din discursul ţinut duminică în faţa activiştilor PCRM. Sursa: mediafax.ro)

Acuma stau şi mă gândesc: am rămas eu sănătos sau nu la cap după cele citite mai sus? Dacă dl Voronin are de gând să dea o lovitură decisivă actualei guvernări, de ce se enervează de parcă nu ar crede ceea ce spune? Fiţi mai încrezător în puterile proprii, tovarăşe Voronin!

The following two tabs change content below.
Ion Buraga

Ion Buraga