Gânduri de suicid

Timbaland a fost protagonistul unei întâmplări ciudate pe care nici el nu o înţelege. Un apropiat al său a sunat la 911 pentru a anunţa că producătorul este pe punctul de a se sinucide după ce din casa lui a dispărut un ceas în valoare de două milioane de dolari.

Potrivit TMZ, poliţia din Los Angeles l-a căutat pe Timbaland cu maşinile şi chiar cu un elicopter. Într-un final, autorităţile l-au găsit conducând pe o autostradă. După ce paramedicii au constatat că artistul nu este un pericol pentru sine, l-au lăsat să plece mai departe. Din dorinţa de a lămuri lucrurile, Timbaland a intrat în direct la un post de radio şi a declarat că nu există motive de îngrijorare. „Ca să fiu sincer, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu despre ce vorbeşte lumea.”

Starul recunoaşte că este mai sărac cu două milioane de dolari, dar admite că cel mai tare îl frământă faptul că bijuteria i-a fost furată de cineva din anturajul său. „E vorba despre cineva apropiat. Tot ce am făcut a fost să dau o tură cu maşina ca să-mi dau seama cum să mă descurc cu această situaţie. Oamenii fură mereu de la mine.”

The following two tabs change content below.