Gânduri de suicid

Timbaland a fost protagonistul unei întâmplări ciudate pe care nici el nu o înţelege. Un apropiat al său a sunat la 911 pentru a anunţa că producătorul este pe punctul de a se sinucide după ce din casa lui a dispărut un ceas în valoare de două milioane de dolari.

Potrivit TMZ, poliţia din Los Angeles l-a căutat pe Timbaland cu maşinile şi chiar cu un elicopter. Într-un final, autorităţile l-au găsit conducând pe o autostradă. După ce paramedicii au constatat că artistul nu este un pericol pentru sine, l-au lăsat să plece mai departe. Din dorinţa de a lămuri lucrurile, Timbaland a intrat în direct la un post de radio şi a declarat că nu există motive de îngrijorare. „Ca să fiu sincer, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu despre ce vorbeşte lumea.”

Starul recunoaşte că este mai sărac cu două milioane de dolari, dar admite că cel mai tare îl frământă faptul că bijuteria i-a fost furată de cineva din anturajul său. „E vorba despre cineva apropiat. Tot ce am făcut a fost să dau o tură cu maşina ca să-mi dau seama cum să mă descurc cu această situaţie. Oamenii fură mereu de la mine.”

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)