Gala Businessului Moldovenesc // Marca comercială „Pay&Save”, premiată cu medalia de AUR

Societatea „International Loyal Transfer” a fost premiată cu medalia de aur pentru marca sa de succes „Pay&Save” la concursul Marca comercială a Anului 2016 organizată de către Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGPI) în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) din Republica Moldova, la categoria „Servicii financiare, editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul”.

Criteriile de evaluare a participanților din cadrul acestui concurs au fost de rezultatele realizării strategiei mărcii comerciale, incluzând poziţionarea acesteia, ideea creativă, complexul formelor de comunicare marketing, creşterea vânzărilor, majorarea cotei pe piaţă, valoarea mărcii comerciale, imaginea mărcii, luându-se obligatoriu în considerare ratingul în rândul consumatorilor.

Pay&Save a fost fondat în 2012 şi primul serviciu de cashback din R. Moldova. Premiul a fost acordat în mod plăcut. „Astăzi ni s-a acordat acest premiu binemeritat şi suntem recunoscători pentru asta. E meritul întregii echipe „Pay&Save”, care este permanent alături şi dedicat clienţilor noştri, pentru că odată ce se investeşte în tehnologie trebuie aplicat şi în practică. Ne străduim şi investim în mentalitatea clientului pentru a putea face faţă tehnologiilor moderne, pas cu pas, ajungem unde ne-am propus”, a menţionat CEO &Founder „Pay&Save”, Boris FOCA.

Pay&Save” este un program de loialitate destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitând cu cardurile MAIB, clienții primesc Bani înapoi la fiecare Cumpărătura. Menţionăm că în cadrul concursului „Marca comercială a anului” au participat 93 de mărci comerciale, naționale şi internaționale, iar cele mai de succes au fost bine marcate si ulterior premiate.

Publicitate

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)