Fraţii „spărgători de bănci” au fost condamnaţi

Doi fraţi au fost condamnaţi recent la 11 şi 10 ani de închisoare
Aceasta a fost sentinţa pronunţată de judecată, după ce procurorii au reuşit să demonstreze că în decursul anului 2008, fraţii Mihail şi Petru Botnarenco au sustras mijloace băneşti în valoare de peste 540 mii de lei din filiala „Băncii de Economii” SA, amplasată în or. Căinari, r-nul Căuşeni; filiala BC „Investprivatbank” SA din mun. Chişinău; filiala BC „Banca Socială” SA, situată în s. Svetlîi, r-nul Comrat.
Botnarenco Mihail a fost condamnat şi pentru faptul că, în 2001, împreună cu alte două persoane, a pătruns în localul SRL „Floreşti-Gaz” din or. Drochia, de unde a sustras mijloace băneşti în valoare de peste opt mii de lei.

Fraţii „spărgători de bănci” au fost condamnaţiDoi fraţi au fost condamnaţi recent la 11 şi 10 ani de închisoareAceasta a fost sentinţa pronunţată de judecată, după ce procurorii au reuşit să demonstreze că în decursul anului 2008, fraţii Mihail şi Petru Botnarenco au sustras mijloace băneşti în valoare de peste 540 mii de lei din filiala „Băncii de Economii” SA, amplasată în or. Căinari, r-nul Căuşeni; filiala BC „Investprivatbank” SA din mun. Chişinău; filiala BC „Banca Socială” SA, situată în s. Svetlîi, r-nul Comrat. Botnarenco Mihail a fost condamnat şi pentru faptul că, în 2001, împreună cu alte două persoane, a pătruns în localul SRL „Floreşti-Gaz” din or. Drochia, de unde a sustras mijloace băneşti în valoare de peste opt mii de lei.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)