Fotomodel basarabean, implicat în orgii sexuale în România

Un nou scandal sexual a luat amploare în România. Protagonista scenelor este un fotomodel basarabean, originară din satul Măgdăceşti, r. Criuleni, Ecaterina Onica.

O împărţea cu prietenii

Fotomodelul Cati Onica (27 de ani), aşa cum e cunoscută în cercul de prieteni, locuieşte de ani buni la Bucureşti, acolo unde urma o facultate în Marketing şi Comunicare în Afaceri, şi îşi punea bazele unei cariere în cinematografie. Din momentul în care l-a cunoscut pe Sergiu Băhăian – lider al unei grupări specializate în infracţiuni economice, acuzat că ar fi ordonat uciderea a patru persoane, boschetari, pe numele cărora îşi înregistra firmele – viaţa ei a luat o altă întorsătură.

„Viaţa afaceristului este senzaţională. În timp ce gruparea monstrului plănuia uriaşe ţepe financiare şi comitea crime de un sadism înfricoşător, Băhăian cheltuia adevărate averi pentru satisfacerea obsesiilor sexuale. Băhăian, divorţat din 1991 de mama fiicei sale, a suferit din dragoste după Cati Onica”, scrie cancan.ro. Publicaţia respectivă a descoperit că afaceristul era dependent de partidele de sex în grup la care participa frecvent şi pe care le filma în apartamentul său!

Presa mai scrie că „acesta se înconjurase de prieteni swingeri cu care îşi satisfăcea fanteziile sexuale. Se pare că basarabeanca Cati Onica agrea şi ea asemenea orgii. Astfel, ei chemau acasă diferite cupluri, cu care intrau în jocuri erotice diabolice. Partenerii de sex se schimbau între ei, iar Băhăian filma aceste dezmăţuri porno. Şi pentru că acesta avea mai multe fantezii, a împărţit-o în pat şi cu un alt bărbat. E vorba de prietenul său, care a avut mai multe raporturi sexuale cu Cati Onica în prezenţa lui Băhăian. La un moment dat, s-a format o adevărată reţea închisă care practica sexul în grup şi show-urile lesbi.

Băhăian pretindea că o iubeşte pe basarabeancă, chiar dacă accepta să o împartă şi cu alţi bărbaţi. Pe Cati o cunoscuse când aceasta avea 22 de ani! În acea perioadă, Sergiu a convins-o să se mute în apartamentul lui şi a primit-o acolo şi pe sora Catiei, Elena, de numai 14 ani. O vreme, Băhăian a fost pentru Elena ca un tată. Însă după ce aceasta a împlinit 18 ani, a început să simtă o atracţie fizică şi pentru ea. Uşor-uşor, Elena s-a îndrăgostit de Sergiu. Cati a aflat şi a hotărât să-l părăsească. A plecat în Italia, lăsându-şi sora să trăiască o poveste de dragoste cu Băhăian. Idila dintre ei n-a durat prea mult, iar Cati a revenit în România. S-a împăcat cu sora ei, dar pe Sergiu a refuzat să-l mai ierte. Presa din România mai scrie că Sergiu Băhăian era extrem de amabil cu femeile şi foarte romantic. Pasiunea lui pentru Cati l-a făcut să-i scrie şi poezii. Mai mult, i-a finanţat şi scurtmetrajul în care ea a jucat alături de un coleg de facultate.

Sergiu Băhăian e soţul fetei

Rudele fotomodelului Cati Onica sunt în stare de şoc şi plâng întruna de când au citit pe internet despre nepoata lor. „apropo” şi Jurnal TV au reuşit să stea de vorbă cu acestea la Măgdăceşti, r. Criuleni, locul de baştină al fotomodelului.

În ziua în care a izbucnit întreg scandalul, tatăl fetei a plecat în mare grabă la Moscova. Rudele sale ne-au declarat că acesta nu este în stare să vorbească cu nimeni. Mama fetei munceşte de doi ani în Italia. „Este un şoc adevărat pentru noi. Nu ne putem reveni. Ce să mai zic. Am văzut totul pe internet. Este o pată pentru familia noastră. Cred că nu este nimic adevărat ce se scrie acolo”, ne-a declarat plângând Adriana, mătuşa fetei şi cea care i-a îngrijit pe cei patru copii ai familiei Onica.

„Sunt ca şi copiii noştri, este sângele nostru. Ţin la neamul acesta. A plecat la studii, aşa cum face orice copil. În România a reuşit să intre la Academia de Studii Economice. În şcoală învăţa numai pe nota 10, am înţeles că şi acolo învăţa bine. S-a măritat în România.

Cu doi ani şi jumătate în urmă, le-a spus părinţilor că vrea să se mărite. Mama ei a fost în România, a asistat şi la cununie. Se pare că cineva vrea să le facă rău. Bărbatul din imaginile pe care le-am văzut este soţul ei. Nu au făcut nuntă, doar cununia. Am înţeles că ea nu prea vroia să se mărite cu el. Dar până la urmă a făcut pasul acesta. Cineva s-a băgat în familia lor. Nu au avut dreptul, este treaba lor ce fac. Nu pot să vă spun mai mult nimic. Se vede că e foarte uşor să faci rău”, adaugă cu ochii plini de lacrimi domnul Mihai, unchiul fotomodelului.

Se pare că aceasta nu este singura nenorocire care s-a abătut asupra familiei Onica. În urmă cu ceva timp părinţii Ecaterinei au trecut printr-o perioadă teribilă când le-a ars casa într-un incendiu. Familia Onica au patru copii, dintre care trei sunt la Bucureşti, iar mezina se află în grija rudelor din sat.

Apropo magazin

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)